Off to LA!

Vi har varit i San Fransisco nu sedan i lördags och gjort massa skoj! Promenerat nere vid Fisherman's Wharf, Pier 39, Lombard Street, Åkte Cable Cars, Coit Tower, Haight Ashubry, Någon Festival grej och nu har jag bråttom att packa ihop allt jag spridit ut överallt så jag skriver senare!!!

Nu blir det Golden Gate bron och sen Los Angeles!!!!!!!!

Hörs,
Lydia <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejhej:) kan du inte skriva ett inlägg eller nått om jerkin´ dansen +om folk i usa uppskattar dig mer i usa än i sverige. har hört om tjejer som är vanliga sen far dom till usa och alla tycker att dom är värsta snygga bombnedslagen! Låter lite konstigt men är det sant?



Och kan amerikanerna fortfarande höra att du har en swedish accent?



kram:) great blog!



eller kan du bara svara i kommentarsfältet hihi.:)

2010-06-09 @ 20:41:38
Postat av: Ida

Vilken organisation åker du med? Gjorde du delstatsval? :)

2010-06-10 @ 09:47:57
Postat av: Mamma

Imorgon kommer du hem! Å vad jag längtar efter att få träffa dig

Kramar från mamsi

2010-06-15 @ 19:44:13
Postat av: Lydia

Jerkin dansen kan jag inte mycket om, har väl sett den någon gång men kan den inte eller så. Det om folk skulle gilla en mer i USA är svårt att säga. Jag tror inte att folk gillar en mer än i Sverige men man får mer uppmärksamhet eftersom man kommer från ett annat land. Sen tycker nog amerikanska killar generellt att svenska tjejer är väldigt attraktiva.



Amerikanare trodde inte att jag var utländsk ens, de tyckte det var konstigt att jag inte hade någon accent. Men det kommer automatiskt efter en stund.



Ida: Jag åkte med Explorius, jag valde att inte göra delstatsval för jag tyckte det skulle bli lika bra vart jag än hamnade.



2010-06-20 @ 02:58:45
URL: http://lydiar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0