There is no place like home

Planet landade i Austin klockan 12.30 idag, där Hans kom och hämtade mig och jag delade med mig av massa roliga historier på bilvägen hem. på flyget satt jag, Emma och Ian och kollade igenom min svenska Cosmopolitan hah. Så skönt att komma hem! Borta bra men hemma bäst säger man ju. Här hemma i Austin är det soligt och varmt ute så jag låg ute i solen och hoppade i poolen och levde livet. Solen är så stark att jag fick märken av snörena på bikinin på ryggen varje gång jag rörde på mig litegrann.. Får hoppas att de försvinner haha! Jag var trött dock så råkade somna där ute. Så kul att träffa familjen här också!

Nu är jag trött så ska sova, laddar upp lite bilder en annan dag. Men här har ni en random bild från resan som någon la upp på facebook!


Haha utanför museumet om baseball slagträna "Louisville Slugger", där de har det största slagträt i världen utanför.

Kirstinia och Jag :)

Natti Natti! Hoppas ni alla har haft en underbar vecka ni med och har en underbar helg! <3

Sista dagen här i Louisville

Idag har varit den roligaste dagen, for sure! Eller de andra dagarna har varit roliga med, men med mer jobb haha. DECA slutade igår, men eftersom alla 14.000 studenter flyger hem på samma gång så var flygbiljetterna dyra och det visade sig att det faktiskt var billigare att stanna en extra dag. Vi gick upp halv 7 och åkte till Churchill Downs där de håller the Kentucky Derby varje år. Vi åt frukost på the Millionaire's Row, högt uppe där alla miljonärer står när racen håller på. Vi alla var utspridda dock på grund av biljetterna och vi satt med några trevliga damer som kom från Kentucky. Alla har på sig enorma hattar, så gulligt! Jag ville ha en, men dom kostar minst 200 dollar styck. Min lärare köpte två haha. Efter det gick vi ner och såg på när hästarna värmde upp och så. Riktigt kul!

Lite senare under dagen gick vi ut och utforskade staden och så! Gick in i nåt typ museum om Kentucky Fried Chicken. Senare gick vi på ett hotell om Louisville Slagger, baseball slagträn som dom producerar här som många proffsspelare använder. Vi fick se hur de gjorde träna och så.

När vi kom tillbaka till hotellet så tänkte vi ta en "liten" tupplur och vaknade upp av att alla var på väg till hissen och skrek "We're leaving now!". Så jag hoppade ur sängen halvt vaken och hängde med på middag på Hard Rock Café. De hade en festival och bland annat var det några grabbar som gjorde massa tricks och volter med bmx eller motorcykel eller var det heter. Haha innan så träffade vi dom och de utmanade en av oss tjejer att dricka en hel Monster energi dryck genom en beer bong, vilket hon gjorde tills han säger "Come on, think happy thoughts. Picture me naked" haha. Det var bland det roligaste jag sett! Han ryckte tag i henne och började dansa med. Men vi alla fick gratis Monster, eftersom de sponsrade dem. Roligt var det!

Imorgon så åker den första gruppen klockan 3 på morgonen, vilket är om typ 2 timmar haha. Vi andra som åker med den andra läraren åker klockan 6, vilket är lite bättre. Kan inte tro att jag ska tillbaka till skolan snart, när jag har varit här och umgåtts i en vecka.

Nu är Kirstinia ute ut duschen så nu ska jag hoppa in! Kort sagt, har varit en grymt rolig resa till Looahvul, som dom uttalar det här! Nighty night! :)


Halloj!

Idag gick vi på awards ceremonin, jag och Kirstinia gick inte vidare till finalen... En grupp i vår skola av 7 grupper gick vidare till finalen och presenterade igen, men de blev inte topp 10 eller vann. Men stort att de gick vidare! Efter awards ceremonin gick vi hem och tog en tupplur i vår lärares säng haha och sen bjöd vår lärare oss på middag, jag åt sushi! På kvällen var det ännu en awards ceremoni, som vi var tvugna att sitta igenom hur länge som helst..

Vi alla var utsvultna nu på kvällen så vi beställde pizza och jag kom nyss hem från rummet bredvid där vi alla tryckte i oss massa pizza.

Imorgon ska vi äta frukost på Kentucky Derby, och se när the jockys värmer upp.

Natti natti!

Distributive Education Club of America

Halloj! Igår så åkte vi på en steam boat cruz och gick på ett möte och registrerade oss för tävlingen. Visade upp vår poster att den var rätt mått och sånt, och fick våra tider att tävla..

Idag gick jag och Kirstinia upp runt 9, gjorde iordning oss och övade övade övade övade hur många gånger som helst på vår presentation, den kommer stanna kvar i skallen hela livet antar jag. Klockan 12 åkte vi till exhibit hallen, vår presentationstid var 1.40. Man vill ju vara i tid. Vi hade på oss våran DECA attire, beige kjol,. strumpbyxor hudfärgade, klackar, vit skjorta och deca jackan. "International Business Plan" eventet ropades ut 1.40 och vi gick in i den stora hallen som är indelad i massa små kuber med draperier, där domarna sitter. Vi radade upp oss efter vilken sektion vi var i och sen så sa en man till när vi fick gå och ställa oss framför domaren UTAN att gå över en linje eller öppna vår poster board. När han gjorde en handgest så fick vi skaka domarnas händer och börja presentera, medans han tar tid med stoppur. 10 minuter av presentaion och sen 5 minuter med frågor från domarna. Jag tror våran presentation var ca 9.43 minuter eller nåt sånt. Själva presentationen gick bra, och vi svarade på deras frågor rätt bra tror jag med. De var väldigt kortfattade dock, vet inte om det var en bra eller dålig sak.

Imorgon är det award ceremonin, och då får vi veta om vi kvalificerade oss till finals, vilket jag inte tror.

Ikväll gick vi på konsert, LADY ANTEBELLUM!! Vi från Texas hade våra cowboyboots on och några hattar såg man med. Var riktigt kul! Kom nyss tillbaka till vårt hotellrum, vi alla spelade catch phrase i ett av rummen.

Juste, det är 14.000 studenter här och tävlar. Rätt stort event.

Ha det gött, ska göra iordning mig för att sova.

Natti natti!

Dag 1 i KENTUCKY!!

Nu är vi äntligen på hotellet i Louisville, Kentucky. Dagen har varit alltför lång. Jag gick upp klockan 3.30 och åkte in till flygplatsen. Planet skulle gå klockan 6.45 men var försenat till 8 någonting på grund av dåligt väder. Vi flög äntligen till Atlanta, Georgia där vi mellanlandade. Men vi missade vårt flyg (det lyfte innan vi landade med det förra planet) och vi kunde inte komma på ett nytt plan föränn imorgon klockan 8, så vi var på en väntelista men kom inte på nåt plan. Så vi hyrde en bil och körde till Kentucky från Atlanta. Vi körde i 7 timmar i spöregn och blixt och dunder. Det var tornado varningar runt där vi var. Vi missade öppningsceremonin och kom hit 23 något.

Vi var uppdelade i två grupper, en grupp åkte med en ledare på en helt annan air line och de kom fram i tid.

Vi var 6 stycken. Diskussionen i bilen var rätt rolig ändå, och jag vet alldeles för mycket om min lärare. Alldeles olämpligt för mycket.

Utkast: April 23, 2010

Haha, mytologiklassen....allt jag kan säga är att människorna där är lite utöver det som vanligtvis klassificeras som normala.. Tänk er de amerikanska serierna där de har the populars, the jocks, nerds.... Ni kan gissa vilka som är i min mytologi klass. De vet ALLT om mytologi och om tv- och datorspel och säger saker som "I can pogo from my desk to the moon" "Well, I can pogo to Jupiter".... Jag fattar ingenting men aja. Så, vi studerar egyptisk mytologi just nu. Riktigt intressant. En av killarna bestämde sig för att vira in sig i toalettpapper för att se ut som en mimue "Why? What do you mean? Why not? Well, because it is fun. I'm going to lunch like this.." Här är lite bilder. Haha! Rolig kille detta!






Ha det gött! Imorgon kommer bli stressigt! Jag ska upp klockan 5 och göra läxorna och dricka en massa kaffe. Sen ska ja till skolan tidigt för att jobba på deca, som jag gjort varenda dag efter skolan denna veckan... Sen blir det skola, efter det städa mitt rum och packa inför deca. Åker på lördag klockan 4 på morgonen. Wiie.

Natti natti!

Stephanie du är ett geni!

Jag pratade med Steph igår och hon är ett geni! Hon kommer åka tillbaka till staterna på höstlovet i år. Jag vill också göra det! Måste bara tjäna ihop lite pengar men det går nog bra, ska försöka skaffa jobb när jag är tillbaka. Jag håller på kolla på sas just nu. Om jag åker hit den 29 oktober och stannar i typ två veckor så kostar det 6572 kronor tur och retur. Några månaders ungdomsbidrag och så jobba på det. Jajamen detta fixar jag!

Jag berättade den idén för min amerikanska mor och hon svarar "Du är alltid välkommen, det här är ditt hem". Det tyckte jag var lite gulligt, fick nästan en liten tår i ögat.

Saknar er där hemma! Ska bli riktigt kul att ses i sommar!! :)

Ska sova nu, imorgon är det mycket att göra. DECA på lördag och vi är inte klara med att fixa vår uppsats. Har suttit på Starbucks varje dag den här veckan efter skolan och jobbat. Ingen rast och ingen ro, bara gno gno gno. haha. Men jag längtar till Kentucky! Ska bli så himla roligt!!!

Natti natti!

Lite bilder


Inför country grejen :) (Texas bor klär sig inte såhär varenda dag....)


Lacy, jag och Katie



Jag och Kirstinia

Haha

ERIN! Det som vi trodde var en country dans vi åkte till var inte alls en dans, så vi bestämde oss för att ha våran egen lilla dans fest på bussen hem hehe..

...they've got nothing on YOUUUU babe.....

Sid's signing till Rice!

Godmorgon!

Igar var det ett peprally infor baseball och lite andra sma grejer. Det var vid footballsplanen. Jag skulle egentligen ga ut pa planen for att jag gar till Internationals i DECA, men kande inte for det sa stannade i laktarna och gomde mig och pratade med kompisar. Haha nere pa planen star de i en grupp och vantar pa att stalla sig i ett led ute pa planen och bli presenterade och sa. Jag blickar ned for en sekund sa ser jag tva av DECA pojkarna peka pa mig och "vinka in mig" med en glimt i ogat. Sa jag var tvungen att ga ner, nar jag kommer ner sager en av dom "You're not getting away. You can't escape from this" haha.

Lamnade in min track uniform igar, kandes lite sorgligt. Ska hamta min medalj idag tankte jag, vann den i langdhoppet hihi!

Jag kan inte tro att jag snart aker tillbaka till Sverige. Kanns som att allting bara  blir battre och battre och battre for var dag har och nu maste jag aka hem snart... :( Kommer sakna familjen och kompisarna har sa himla mycket!

Pa lordag sa bar det av till Kentucky!!!! DECA INTERNATIONALS! Langtar! Vi kommer ga pa en konsert, "Lady Antebellum" och gora lite annat. Ga pa frukost pa "the Kentucky Derby", hast race. Och ta nan bat och grejer. Jag maste borja packa. Flyget gar typ 6 pa morgonen, sa vi ska motas typ 4.30. Bla. Sen ska vi sjalvklart tavla ocksa. Vi kommer tavla mot Kanada, Tyskland, Puerto Rico och lite andra lander. Och alla staterna i USA. Alla Texas-folk far cowboyhattar!

Aja, nu borjar skolan snart. Ha det gott!

Vulkanutbrottet

Har varit och shoppat med Kirstinia, kollat efter prom klänning men jag tror att jag ska låna en av Erin istället. Imorgon bär det av till Texas kusten och Matagorda Bay! Yayy! Ska bli kul!!

Jag har hört om vulkanutbrottet på Island. Ta det försiktigt allihopa där i Norden med all aska och svaveldioxid som flyger runt! Bär mask!

Godnatt!

Hey Y'all!

Halloj!
Just nu ar det go-time. Jag kande inte for att stanna i engelska klassen sa min larare skrev ett pass och jag ar i en av datorlabbarna.

Jag kommer typ inte ha tid att kopa en klanning infor prom! I helgen aker vi till Matagorda Bay pa Texas kusten och nasta helg ar det DECA. Sa jag har bara helgen innan prom att hitta en klanning, skor, smycken och allt sant. Jag kanske lanar en kompis klanning fran forra aret. Men jag langtar till prom! Jag kommer aka med Erin's partybuss. Jag har ingen dejt. En kille fragade mig men vill inte ga med honom sa sa nej.

I helgen sa blev jag tillfragad av Erin att aka till Texas Tech. Colleget dar hennes bror gar och spelar football. Han hade sagt att vi kunde traffa hans footballkompisar och ga pa nan fest med footballspelare eller nat. Jag kommer dock att ha det riktigt mysigt pa Texas kusten med! Langtar!

Jag kan inte forsta att mitt ar har i Texas nastan ar over! :(

Hoppas att ni alla har det bra!


Carnival igår!

Igår så åkte jag, Erin, Brooke och Erin's mamma med kompis till en carnival mitt ute i ingenstans! Påminde mig on the Notebook haha. De hade en country dans typ med ett band och de dansade two step ;) Många många cowboyhattar såg jag och många hillbillies där med. Men riktigt kul hade vi! Åkte massa rides och dansade. En ride var så himla äcklig! Visste inte vart jag var 99 procent av tiden. Jag och Erin skulle åka och när vi väntade så ser vi först att en kille spytt, så de kunde inte använda just den sisten, sen nästa tjej som kliver ut har mascara  i hela ansiktet av att hon gråtit hela tiden. Så äcklig! Men vi hade det riktigt kul och det var häftigt att se, kändes väldigt stereotypt Texas och södern!


Erin och jag!

Brooke, Erin och jag på the carnival!




På parisehjulet



På båten haha! (samma båtgrej som de har på grönan)

HAHA!


Jag och mina nya COWBOYBOOTS som jag köpte idag!!! LOVE THEEEM! De som jobbade bar jeans, cowboy hats, boots och en skjorta. Riktigt trevliga män var det! Mina boots är äkta genuina Texas cowboy boots!! Kan lägga upp en bild på bara dem senare, så man ser dem bättre! Jag bar dom så fort jag köpte dem idag och imorgon är dom på, på kvällen imorgon är det country dans som jag ska på med Erin!

Ha det underbart! <3

Halloj!

Jag ska sova snart, har väl haft en rätt långsam dag. Vaknade av att jag var jätteillamående och stannade hemma från skolan. Hunter stannade också hemma och var magsjuk... Ikväll så skulle jag ha antingen gått på carnival med Erin eller åkt och shoppat med Kelly och Taylor eller plugga inför DECA med Kirstinia. Men..istället så gjorde jag ingenting!

Häromdagen hade vi en såå intressant historia lektion! En av elevernas farfar/morfars far kom och talade, han var en krigsveteran från Andra Världskriget. Han släppte bomber över Japan vilket han berättade om och annat. Han verkade ha tagit kriget rätt lättviktigt. Han sa att han inte blev så nervös och att de hade det roligt typ. Men också så var det ju klart att han måste ha varit lite nervös iallafall, tror jag. Det har dokumenterats vilken tid de sista bomberna släpptes i Japan...Tiden var typ 1.30 pm och han släppte sin sista bomb 2.32, så han kan möjligen ha släppt den absolut sista bomben i Andra Världskriget. Han var 18 när han började sin träning som pilot och nu är han 87.

I skolan så ska vi ha ett event som heter "Powder Puff", där tjejerna har en football match mot varandra! Yayyy jag ska vara med!! Jag vet inte om jag kommer vara bra nog att vara med och spela, det är typ bara 15 pers som får, men ska försöka. Och footballkillarna är våra coacher haha :P Ska bli kul! PLUS, den gulligaste killen i vår skola kommer coacha mig! Yes! Haha. Det kommer vara juniors mot seniors, jag spelar med the seniors.

Jag har sparat jättemycket pengar genom att köpa bikinis på ett ställe! Det är en affär med jättedyra märkesbikinis som jag aldrig går in i, men jag och Kelly bestämde oss för att bara gå in och titta. Och så är det massa bikinidelar som det var rea på, alla kostade 10 dollar styck! Så jag köpte mig 4 delar, ett rosa set och två delar som jag kan mixa och matcha lite hur som helst. Jag räknade ut hur mycket jag sparat från det originella priset. Det hade kostat mig 209 dollar, och jag fick det för 40, sparat 169 dollar vilket är drygt 1200 kronor!! Yay!

Imorgon så ska jag plugga DECA, sen blir det att göra nåt med Erin och Brooke!!! På söndag ska jag hjälpa till på en kyrkgrej med Kelly, vi ska passa barn medans föräldrarna har som ett möte.

Nej, nu ska jag sova.. Mår fortfarande illa usch. Ha det gött!

ERIN!

JAG OCH SÖTA ERIN!!! <3



Misslyckad kväll..

Hej!
Jag ska sova snart, kom hem för ett litet tag sen, eller typ en timma sen. Kvällen blev lite misslyckad, men men de var väl kul ändå :) Så, Erin hämtade upp mig och så åkte vi downtown och mötte upp Jeremy (suuupergullig gay kille, jag hade teater med honom i en vecka i skolan) och hans kusin. Sen åkte vi till stället där konserten var och såg förbanden och Jeremy köpte t-shirtar och grejer (med sitt hello kitty kredit kort) och vi hade det trevligt. Sen innan själva bandet Copeland skulle spela så...funkade det inte riktigt kan jag säga. Vi drog. Jag mådde så dåligt för Jeremy's skull, det är typ hans favorit band. Men men. Jeremy och hans kusin skulle någon annanstans och Erin's ex hämtade upp oss (vi parkerade inte där) i sin svarta Mustang convertible, med taket av :) Så åkte vi till IHOP och åt. Sen åkte vi hem och det var min kväll det.

Jag fick tyskt godis idag av Marie! Hon är så gullig!

Haha jag vet redan vilken party buss jag ska på på prom! Erin's! Hon bestämde sig för att ordna med en egen buss för typ en/två dagar sedan och vi har redan typ 35 pers på den. Men det ska bli kul! Måste hitta en klänning bara. Dejt vill jag nog inte ha, vill inte behöva dansa med samma kille hela kvällen.

Imorgon om det är soligt så ska vi till Hamilton pool och sola och om det regnar så blir det shopping. På kvällen blir det antingen bio med "The Last Song" eller ett komediställe som heter "Esther's Follies". Either way, imorgon kommer bli roligt :)

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen sooova! Nighty night! Sleep tight! <3

Koncert ikväll!

Koncert snart med Erin och Jeremy!! Ska se nåt litet band och Jeremy hade extra biljetter så vi hänger med! Vad hette bandet, jo! Copeland hette dom. Har inte hört talas om dom förut, men ska bli kul!

Ha de gött!

RSS 2.0