Pappa och Brorn om 2 dagar!!!

YAAAAYYYYY!!!! Min Pappa och Min Bror har landat i New York! De känns så nära mig nu! Jag har inte sett min familj på 10 månader och om 2 dagar kommer jag se pappa och bror min!!! Jag längtar! Det finns så mycket jag vill visa dem. Min skola, Lake Travis, Downtown, Texas BBQ, Mexican Food (Tex-Mex) och massa mer.

Jag har en känsla av att jag bara kommer bryta ihop när jag ser dem. De har landat i New York. Nu är det inte långt kvar. Både en underbar känsla eftersom jag får se alla men samtidigt så sorgligt eftersom jag lämnar alla här. Men jag kommer alltid att ha mitt hem här kvar och kan komma tillbaka så fort jag jobbat ihop lite pengar till flygbiljetter.

Idag har vi åkt ut till landet till min värdfamiljs kompisar. De är supergulliga! De har en ranch med 11 hästar och de är super Texas-aktiga. Idag blev det massvis med seafood, krabba, räkor, majs, potatis och rootbeer till att dricka för min del ;) Sedan gick vi ner och sköt litegrann och jag och tjejerna varav en är i min ålder och går i UT gick på promenad och klappade hästarna. De har ett litet föl på ett par månader :)

Imorgon så blir det sola vid Texas State (Erin's college).

Nej nu håller jag på somna. Ha de gött!


Jag och Pappa i Grekland!

Gullepappa!

Jag och Simon!

Syster och bror några år tidigare!

<3

Bowling och planer innan jag åker hem

Nu ska jag gå och lägga mig.
Idag har jag varit hos Erin och deras Memorial Day party. Massa mat, barbeque, och hennes bror och hans kompisar var där. Senare åkte jag, Erin, Sid, Brittany och Erin's bror och hans kompisar och bowlade. Det blev sent dock så jag hade inte tid att bowla utan min värdpappa kom och hämtade mig.

Snart kommer pappa och bror Simon hit! Jag längtar!

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, på måndag ska jag kanske flyta på floden och på tisdag ska jag kanske åka till Shlitterbahn (badställe med rutschkanor och sånt) och på kvällen kanske ha som en hejdågrej. Många har sagt att de vill fixa iordning något för mig så jag tror jag ska ha en middag. Jag skrev upp några kompisar idag, jag stoppade vid 25 pers men kanske bjuder fler om jag kommer på någon mer. PLus, många kommer säkert inte kunna komma.

Jag är så långsam med att packa. Imorgon måste jag verkligen börja på riktigt!!!

Sååå, nu ska jag sova. Ha det gött!

Puppies!!!

Har en sluttenta imorgon. Kul! Eller två egentligen.

Min anatomilärare har fått hundvalpar som hon tog med sig till klassen i tisdags. 5 veckor gamla är de, border collies. Hon är intresserad av showhundar så jag tror minst en av dessa kommer bli det också, de går för 600 dollar styck! Såååå söta jag vill ha en!!





Haha så söt liten hårboll!!!

<3

Migrän

Var hemma från skolan idag med en migrän. Blä. Hoppas morgondagen blir bättre! :)

KAOS!

Allt är galet just nu! Mina tankar är alldeles för många, jag längtar efter att se familjen hemma, jag är ledsen över att lämna alla här, oj jag har visst rätt mycket i skolan för första gången detta året, jag måste packa, ska jag ha en avskedsfest här eller inte, vad händer i helgen, kommer jag någonsin träffa mina kompisar här igen, Hjälp jag har inte tagit några bilder jag måste ta massvis med bilder resten av tiden här.....!!!

Om 8 dagar kommer min kära far och bror hit! Jag längtar ihjäl mig!

Oj jag insåg att det är rätt sent, får bli typ 3 4 koppar kaffe imorn bitti. Ha de gött!

Powder Puff!

Idag var det Powder Puff matchen! Powder Puff går ut på att senior tjejerna i min skola spelar football mot junior tjejerna, footballkillarna är deras coacher och de har träningar varje vecka och så var det några cheerleaders med som är killar. Jag skrev upp mig och betalade för att spela men gick inte på några träningar så jag spelade inte idag. Men jag hejade nere på planen! :D

Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, jag åkte och cashade in massa mynt jag alltid slängde i en burk under året och det var 56 dollar!

Här kommer lite bilder från matchen! Jag hade en bra storlek på min första jersey men min kompis Madison skulle spela och hennes var enorm så jag bytte mot hennes. Mitt i matchen säger de i högtalarna nåt om något bra hon gjort och säger "Number 18, Lydia ......!" Haha så många trodde säkert att jag var där ute och spelade ;)

Btw, Seniors won!!!! I was on the seniors' team!


Katie, Grace, Becca, Jag och Lani

Madison och jag!

Val, Erin, Jag och Jordan

Jag och Sidney!



Jag och Lacy

Jag, Andi, Erin

Killarnas lilla dans i halvlek :P

Alex och jag

Jag och Lexie!

Många bilder det. Ska sova nu. Ha det gött!

Gokväll!

Helgen har varit okej. I fredags var det girls' night hemma hos Erin med chips n queso, pizza, chocolate covered strawberries, cookie cake, hot tubing och så lite annat kul! Igår så var jag på ett hejdå party för min utbytesorganisation. Jag hade inte träffat några av utbytesstudenterna innan för jag har aldrig gått på mötena men de  var trevliga. Min koordinator satt ner med var och en och sa att jag förmodligen inte kommer kunna umgås med mina kompisar hemma eftersom jag mognat så mycket det här året :( Hon sa att nästan alla känner att de glidit ifrån sina kompisar hemma, men det tror jag inte kommer hända mig. Jag känner inte att jag ändrats någonting, men jag märker det nog när jag kommer hem. Idag så gick vi till kyrkan och åt lunch ute och sen när vi kom hem igen spenderade vi hela eftermiddagen i poolen.

Imorgon kommer bli en stressfull dag, jag har en presentation där min partner inte svarar på nåt sms och det enda hon säger är att uppsatsen är typ klar, men jag vet inte om jag litar på det... Sen har jag en till presentation i engelska och Powder Puff matchen är imorgon!


Här är lite bilder från tjejkvällen hos Erin!












Här är en till bild från prom som är  tagen av vår fotografi lärare. Älskar hur the capitol är i bakgrunden!


Ännu en bild med hela våran buss!!

Nu blir det kvällsdopp i poolen och sen glass med chokladsås och banan!!! Juste, jag började att packa idag, tog ner alla bilder på en anslagstavla jag har och rummet ser helt annorlunda ut nu, så tomt. All Lydia-magic is gooone!! :(

Enjoy life!

UUusch

Har haft en rätt jobbig dag, kändes som att allt och alla var emot mig. Satt uppe hela kvällen igår och skrev en 10 sidors uppsats som är ett grupp projekt och ska vara 20 och imorse blev det massa krångel med mig och min partner så vi (jag) kommer behöva skriva om hela grejen.

Sen på historian så var grabbarna jobbiga. Såååå omogna. Det är därför jag inte gillar att vara i junior klasser, tjejerna är jättetrevliga och mogna men alla killar som är typ 17 år är helt bedrövliga! En kille, vi kan kalla honom Charlie, säger om en annan kille i klassen som lutade huvet på min axel och sedan lade armen om mig "Hey you know that John (som vi kan kalla honom) only wants to sleep with you.... Laying his head on your shoulder is only one of his tricks and he turns his head to check out your boobs. It's like he is the hunter and you are the prey. Hey Lydia, do you want to know what John said the first day you walked into this room?? He said........blah blah blah..." Såååå irriterande! Usch vad den killen är omogen! It's a hate hate relationship we have there. Sorry att jag är så negativ, vanligtvis så skrattar jag mest åt honom och säger nåt otrevligt tillbaka med glimt i ögat men idag var jag bara inte på humör.

Och min mage har gjort ont hela dagen, jag kan inte börja packa och i skolan har jag massor. Allt är rätt så blääääh just nu. Men imorgon blir säkert bättre. JO, Imorgon kommer bli bättre!

Godnatt <3

Godkväll!

Jag har inte skrivit på ett tag. Jag har varit upptagen och varit sjuk med streptokocker och så. Ikväll så var jag på DECA banketten, vi åt middag, de delade ut lite priser och vi hade det allmänt trevligt.

I helgen var jag på the Cavalette Spring Show (vilket 'är skolans drill team, dans team) där jag hade många kompisar som uppträdde. Erin bröt foten i första dansen dock, så hon fick inte uppträda där på LT's scen för sista gången under sin high school tid. Eller om man räknar när hon bröt foten. Från allt Anatomiklassen har gett mig så vet jag nu att det var en av hennes metatarsals som hon bröt.

Jag fattar inte att jag åker hem om bara några veckor. Jag försökte att börja packa men kunde inte. När jag väl börjar packa så blir det verkligt att jag verkligen åker hem snart....

Här är lite bilder från både spring show och ikväll på DECA banketten.


Kirstinia, Jag (som är sjuk här vilket syns!) och Briana i sin cavalette uniform

Jag och Erin efter att hon brytit foten.

Lizzie!

Kelly!

Oss alla med någon del från Cavalette uniformen, förutom Kelly som är en cavalette haha. Hatten är den tyngsta hatten jag någonsin prövat

Idag på banketten, tjejorna

Duffy!

Tori, Jag och Hailey (som är halft svensk hah)

Min lärare och jag!

Jag och Kirstinia!


Många gruppbilder blir det här i Amerikatt.

Nu ska jag kolla Glee för missade det när jag var borta. Dusch, ett glas vatten och sen Glee.

Goodnight Y'all! <3

Massvis med bilder!


Jag, Kirstinia, Madison och Sidney (Sidney blev prom queen!)

Erin!

Briana!

Andi :)

Jag och Lacy

Lizzie!

Jag, Cara, Madison, Brooke, Sidney och Briana

På party bussen!



Val!

Val, Jag, Erin och Jordan

Vid the Texas Capitol! Allihopa :)

Vi och djn som ville ha ett kort med oss...

Shelby, Erin och jag, temat var hello yellow...

Nicole!

Det finns massvis med andra bilder men de är ju alla typ likadana så ni kanske blir uttråkade haha :)

Nu ska jag sova, ha det gött!

R.I.P

Imorse hade jag ont i halsen men gick till skolan ändå. På danslektionen så kände jag nästan att jag höll på svimma så jag gick till skolsyster och frågade om jag kunde gå hem men nej.... Min pappa svarade inte i telefon så jag fick inte gå hem...men jag gick hem ändå. Nu ligger jag i sängen och har tråk.

Jag vill passa på att säga att jag tänker hemskt mycket på en kille i min skola och hans familj, som jag håller anonyma. Han är en senior i min skola, footballspelare med en ljus framtid på ett bra college. Han fick barn för tre månader sedan, en son. En underbar liten ängel var pojken! Han och hans flickvän var på prom i lördags och de hade en barnvakt för deras lilla son. Tydligen hade barnvakten somnat med barnet på magen och barnet hade rullat över på magen och kvävts. Det är så otroligt hemskt, detta är det värsta som någonsin kan hända en människa och det tynger mig att tänka på hur detta måste ha påverkat både honom, hans flickvän och deras familjer. Jag skulle uppskatta det enormt om ni, även om ni inte känner honom, skänker en tanke till dem. Bebisen kommer alltid vara en ängel vid deras sida.

Det är underligt hur människors liv kan vara så starka, men samtidigt så sköra....

R.I.P baby B.

PROM

Prom var i lördags!!!!!! Hade det grymt kul! Jag gick och fixade håret, visade en bild men fick inte alls vad jag ville, hatade frisyren faktiskt men det var väl rätt okej ändå. Frisörskan tappade locktången i huvudet på mig och så tappade hon hårspreyet på golvet typ 60 gånger. Hon brände också örat mitt. Inte så jätteduktig kanske. Iallafall, sen fick jag sminket gjort. Jag kom hem typ precis innan jag var tvungen att åka igen så det blev att slänga på sig klänningen och klackarna och hoppa ut i bilen direkt.

Vi alla från vår buss, 40 stycken, åkte till Lakeway Inn och tog bilder och efter det åkte vi med partybussen till restaurangen PF Changs och efter det åkte vi till the Capitol och tog bilder och efter det så åkte vi till Prom. Kom dit typ en timme efter att det börjat och när vi är påväg in möter vi den andra bussen med roliga människor som var på väg att lämna stället.

På Prom så dansade vi och så, jag, Erin, Kelsey och Val dansade på högtalarna eller basen eller vad det var framför scenen framför allihopa hah. Min vän Sidney blev prom queen!! :D

En kille som brukade texta mig litegrann kom fram till mig på dansgolvet och säger "What ever happened to you?? You just disappeared, like you fell off the earth. What happened to you?" Haha så creepy! Jag tror han kanske menade från tracken men vet inte.

Efter Prom så splittrades alla upp och jag, Erin, Kelsey och Val åkte till någon fest medan de andra åkte till andra ställen...

Jag lägger upp massvis bilder lite senare! Ska på Hunter's pjäs. Lägger upp några stycken nu om ni är nyfikna. ;) Ha det bäst!


Jag, Erin, Briana och Jocelyn

Nästan alla tjejer

Jag, Erin, Val och Kirstinia

Madison och Jag

Val, Kellyn, Jag och Erin (vi dansade vid scen haha)

Prom imorgon

Imorgon ar det prom! Sa konstigt att den dagen snart ar har! Jag langtar men samtidigt kanner jag mig jattestressad. Allt ar sa oklart med vad vi ska gora efter och min klanning som jag ska lana, som jag fick igar av Erin, ar sonder! Tyget ar typ upprivet pa flera stallen sa vet inte vad jag ska gora med den. Jag far val ta och anvanda den anda, jag har inte tid att kopa en ny. Jag bestamde mig for att ga och fa haret gjort pa salong anda, kanner att det skulle bli en mindre sak att tanka pa. Alla har gar till tanning salonger och far fake soolbrannor, jag fattar inte varfor nar de bor i Texas dar det ar 30 grader och soligt hela tiden!

Haha igar var lite roligt. Jag har hort talas om en ny kille har i skolan och igar pa digital photography var de en kille dar inne som fragade om jag var en cheerleader. Folket i min skola gillar inte riktigt cheerleadersen sa jag svarar lite skamtsamt "No, do I look like one?". Han blev tyst. Sen berattade han att han var ny och borjade fraga mig massa fragor om Sverige och sant. Sa kollar han pa mig och pratar om prom och sager "Jo jag har ingen date men jag skulle sa garna vilja ga med nagon"... Min vardmamma och vardpappa vill att jag ska ga med nagon men jag kanner inte riktigt for det.

Nu borjar lektionen om typ 10 minuter, jag maste plugga for ett test som jag inte pluggat infor an....

Ha de gott!

Kvällsdopp

Kom precis in från ett kvällsdopp med Helena och Hunter. Poolen är varm och skön just nu. Hans grillade hamburgare medan jag satt i en solstol och läste min bok och Jules satt ute hon med. Har varit en sån underbar dag! Bara att gå hem från skolan är underbart! Förutom när man går förbi FFA grabbarna (Future Farmers of America), aka the hicks. De visslar alltid och skriker "Hey Swedish girl!".

Ska sova snart. Natti!

Godmorgon!

Sitter i bibblan som vanligt innan skolan borjar... Hans skjutsade in oss tidigt sa jag har inget att gora. Prom ar pa lordag. Jag skulle jattegarna vilja ga och fa mitt har gjort men jag tror inte att de har nagra tider sahar nara prom. Alla salonger ar nog fullbokade. Men men, jag kan val locka haret eller nat. Haha alla spenderar typ 400 dollar pa sina klanningar, lite lojligt tycker jag. Infor Winter Formal var jag sa hysterisk ocksa, ville ha den snyggaste klanningen jag kunde hitta men nu infor prom sa bryr jag mig inte sa overdrivet mycket faktiskt. Ser mer fram emot att ha det rolilgt och dansa an att se snyggast ut...

Nu borjar jag skolan om 20 minuter. Ska lasa litegrann. Ha det gott!

Baseball!

Jag hade det toppen på baseball matchen, och varmt var det!!! Vi satt i skuggan och när vi var i solen så blev det att ta på 100 solskyddsfaktor haha. Först gick vi på en liten tour och själva matchen var snäppet högre än college men inte major leage baseball.

När jag kom hem så låg jag ute vid poolen och läste en bok "The Glass Castle". Riktigt bra är den. Sen somnade jag där ute i solen också haha. Gjorde samma sak igår.

Kollade nyss Glee, älskar det!

Aja, ska sova snart, tänkte gå och lägga mig i tid ikväll. Så blir dusch och sen sova. Natti natti!

Bibblan

Hej! Jag sitter i bibblan i skolan. Hans skjutsade in oss tidigt. Vi hade dock brattom sa jag glomde min kamera som lag pa laddning! Sa irriterande! Far hoppas att nagon annan har en kamera med sig.. Och, jag glomde solkram. Great.

Jag kommer ga pa de forsta 5 minutrarna pa forsta lektionen, och sen blir vi dismissed for dagen och kan ga till bussen som tar oss till Round Rock Express! Berattar mer ikvall!

Ha det bast!


Baseball imorgon!!

Imorgon så är jag ledig från skolan! Jag och massa DECA-människor ska till Round Rock Express och kolla baseball!!!! Jag som aldrig varit på en baseball game är sååååååå lycklig!

För övrigt så är jag som lite splittrad just nu. För mycket känslor på en och samma gång! Jag är så otroligt glad att jag snart, äntligen, ska få träffa min kära familj och vänner igen men samtidigt är det så otroligt svårt att lämna mitt liv här i Austin, Texas! Att säga hejdå till alla kommer vara så svårt! Till skillnad från när jag sa hejdå till alla i Sverige så vet jag ju inte när och om jag någonsin kommer träffa många av kompisarna här igen. Nu är det en månad kvar, en ynka månad. Jag är så avundsjuk på alla utbytesstudenter som åker i augusti och har allt spännande framför sig! Men jag bär alltid med mig att detta var det bästa året i mitt liv och jag har växt och utvecklats så himla mycket. Och jag har alltid min värdfamilj kvar här. De kommer alltid finnas kvar. Det är exakt 30 dagar kvar tills skolan slutar, och jag ska försöka att inte tänka så mycket de här sista dagarna utan att bara njuta av allt här så mycket som möjligt och verkligen ta in varenda litet ögonblick.

Nästa lördag, som sagt, är det prom som gäller! PAAAARTYYY! Jag åker på Erin's party buss, vi är drygt 40 stycken så det kommer bli kul! Innan så ska vi äta på en restaurang "PF Changs" och ta kort och så... Temat för prom är i år "Hello Yellow", men typ ingen kommer ha gult på sig så lite konstigt tema är de ju. Jag har ingen date, vilket är lite tråk men jag får väl skylla mig själv, tackade ju nej till en kille som frågade mig hehe.

Jag saknar svensk mat!!! Jag är så himla trött på all onyttig amerikansk mat. I skolan finns det INGENTING nyttigt förutom en sallad som är jätteäcklig. Snart så, snart så får jag svensk kvalité!! Yayy!

Här är en random bild på mig, lillasystern och lillebrorn :)




Hit ska jag imorgon!! So Excited!

Ha det bäst! Njut lite extra av den svenska maten haha!!!


Att skaffa kompisar..

Postat av: Linda

Hej, kan inte du skriv att inlägg om hur det var att skaffa kompisa, lätt, svårt, var många inteserade när du kom och så.. m.m

 

Hej Linda!

Det har gått väldigt lätt att skaffa kompisar! Innan jag kom hit målade jag upp en bild av det värsta möjliga om första dagen i high school. Tänkte på "Mean Girls" när hon sitter inne på toaletten första dagen på lunchen och så haha.. Men alla är så trevliga och erbjuder en att sitta vid sitt bord och första dagen här satt jag vid bordet med alla footballspelare och quarterbacken och allt haha. Jag har dock bytt umgänge väldigt mycket. Jag umgicks mycket med en grupp av människor i början men sen träffar man mer och mer människor och hittar vilka man trivs bäst med. Jag antar att när man fortfarande är i fasen av att inte riktigt hittat de människor man trivs med bäst så kan det kanske kännas lite ensamt, men det ordnar sig rätt snabbt med. Men alla är jättenyfikna och ställer massa konstiga frågor och är välkomnande. Men en sak med kompisar som jag har att säga är att du förmodligen kommer få jääättemycket uppmärksamhet! För mig, när jag går i korridorerna hör man "Hey Lydia!", "Hey Sweden" vart man än går. T.e.x. så träffade jag en tjej från en annan skola, och hon säger "Oh so you're Lydia, I've heard about you from some guys at Lake Travis!", lite creepy men men. Mycket uppmärksamhet får man. Så att skaffa kompisar är inget problem.


Gettin Lucky in Kentucky!

Hoppas att ni alla hade en trevlig Valborg! Själv var jag bara hemma... Jag skulle ha åkt med Erin till Jeremy's och ut på sjön och sen till Texas State (ett college) idag men fick inte... Så jag spenderade både gårdagen och idag i solen framför poolen. Idag hittade jag skor till prom! Jättesöta silvriga skor! Klänningen lånar jag från Erin, hon hade på sig den förra året. Ni får se sen hur den ser ut, men allt jag säger att den är lila och ljuvlig! Prom är nästa vecka och jag längtar!! Det ska bli gryyymt kul!

Haha jag har hur mycket bilder som helst från DECA och jag kan inte sortera ut dom mer än såhär, så här har ni enooooormt mycket bilder att titta på :)


Innan Lady Antebellum konserten! Nadia, Kelsey, Cody, Kassidy och Jag :)

Kirstinia, Jag, Emma och Nadia

Lady Antebellum!

Gänget ;)

Frukost på Kentucky Derby i The Millionaires Row

Emma, Elaine, Kirstinia och Jag

Min lärare och jag :)

Jag och Alex




En av hästarna! De här hästarna är värda miljoner!



Testar de traditionella Kentucky Derby hattarna!

Downtown i Louisville

Haha

Oss med Colonel Sanders som öppnade Kentucky Fried Chicken

Kassidy med en motorcross kille som utmanade henne att dricka en hel Monster energidryck genom en beer bong haha.

På steam boat cruzen

På väg till museumet om Louisville Slugger

Världens största slagträ

På awards ceremonin

Kelsey, Cody, Kirstinia, Kassidy, Jag, Nadia

Emma, Jag, Kirstinia

Ian, Jag, Alex

Alex, Jag, Elaine

Efter awards ceremonin

Vår presentations board!!! Vår lärare ville behålla den så den här bilden är det sista jag kommer se av den haha

Pins som vi fick. Vi fick 5 Texas pins var och så gick man runt och bytte med andra människor från andra stater. Jag älskar North Carolina's pin "Gettin' Lucky in Kentucky"! Alla var jättenyfikna på vilken stat man var ifrån och alla var så trevliga!!!

Anyway, hoppas ni tyckte det var lite kul att se lite hur jag hade det i Louisville, Kentucky, the Land of Baseball and the Kentucky Derby. Resan var underbar!!

Nu ska jag sova, Nighty night! Enjoy Life!
Lydia <3

RSS 2.0