The sun is coming back!

Idag så åkte jag in till skolan tidigt och lämnade in tre projekt i fotografin. Så jag och Marie, en tysk jättegullig utbytesstudent, satt ute i solen på själva lektionen. Låg utanför klassrummet på marken och snackade om hur vi saknade våra familjer och svensk respektive tysk mat. Jag tror jag ska åka och hälsa på henne i Tyskland någon gång! Jag hade en "inte vara kompis med andra utbytesstudenter" policy men hon är så gullig Marie!

Efter skolan så låg jag ute vid poolen i 30 graders värme och pluggade. Eller pluggade väl inte så jättemycket men härligt var det!

Här är lite random bilder :)


LAS VEGAS! Haha lååååångt där borta ser man Las Vegas skylten, fick inte riktigt nån bra bild.

Helena och Jules i Zion National Park!

Jag!

Hunter i Bryce National Park


Petroglyphs! Indianritningar, häftigt!


Jag och Helena uppe i the Stratosphere i LAs Vegas! Bakom oss är the Strip med alla casinon och sånt!

Jag, Katie, Marie och Kirstinia framför the Texas capitol

Jessica och Katie

Haha jag och Katie!

Marie (tysk utbytesstudent), Katie, Kirstinia och jag

Denna kartan finns i min mytologi klass, visar namnen på länder och ställen och sånt för lääänge sedan. Tittar ni till höger ganska högt så ser ni ett riktigt vackert ställe som nu heter Grekland! ;)

Dessa bilder är från min kamera, från spring break har vi hur många som helst jättefina bilder från värdfamiljens kamera men dom är i datorn nere och de är för många för att mejla hit.

Nighty night!!! Sleep tight!

Halloj

Igar var underbar! Jag lag ute i 30-graders värme vid poolen och latade mig, läste och lyssnade på musik, HÄRLIGT! Fick ingen färg dock för jag måste ha 70 plus solskyddsfaktor, vilket blockar allt typ.  Sedan så planterade vi lite blommor och sånt :) Love it.

I forrgår så var jag uppe och igång hela dagen lång! Gick upp tidigt för att jobba i skolaffären mellan 8-10, stannade till 11.30 dock för skojs skull. Vi fick gratis grejer så satt och åt breakfast tacos och sånt. Haha en tjej som var med i latinkonventionen blev typ besatt av en killkompis till mig. Hon kom in och frågade om olika saker hela tiden, typ en häftapparat och så lutade hon sig över bordet och säger typ "Hihi, tack sååååå mycket för att jag fick låna din häftapparat. Jag uppskattar det verkligen enormt. Du förstår inte hur tacksam jag ääääääär". Han tyckte hon att hon var rätt galen. Iallafall, sen när jag gick hem så kom min area rep Marilyn och hämtade upp mig för lunch. Hon hade med sig två andra utbytesstudenter också från Tyskland respektive Venezuela. De var trevliga. Sen så hämtade Erin upp mig och vi åkte och kollade prom klänningar. Hon hittade en som hon såg helt underbar ut i! Men jag hittade väl ingen jag älskade, en var rätt söt med en öppen rygg, men för mycket för min smak, med paljetter över hela saken. Efter det så åkte jag med Kelly och Kirstinia på middag innan "the Phantom of the Opera", det var gott! Jag tog med mig olika klädval men dom övertalade mig att ha på mig en kortkortkortkort(!) svart liten tajt klänning, ångrar jag enormt haha. Kände mig väldigt avklädd kort sagt. "the Phantom of the Opera" var underbar! De sjunger så vackert!!!!

Efter musikalen så ville Erin att jag skulle hänga med henne och hitta på nåt downtown, jag ringde och frågade värdmor och hon undrade hur jag skulle komma hem eller vart jag skulle sova och efter det så ville dom att jag skulle komma hem direkt istället..... Fick inte åka till Kirstinia's heller efter. Hans ringde och sa "Du åker direkt hem, förstår du vad jag säger!?" Så, dom var väl inte så glada kanske.

Men men, just nu ar jag i skolan. Ha det bast!

Phantom of the Opera, Prom dress shopping...Tomorrow!

Ikväll så hämtade Erin upp mig och hon, jag och Brittany åkte till Drip för en fotbollsmatch, soccer. Det var en play off match och vi förlorade tyvärr. Men men. Haha vi såg bara den sista halvtimmen 20 minuter ändå, åkte till Sonic innan istället. Catherine och lite andra människor var på matchen, men inte många. Efter skulle vi eventuellt hitta på något men det blev inget med det så jag, Erin och Brittany åkte och åt där Kelsey jobbar och sen kom Kelsey med oss till Yoghurt Planet, mums!

Hela morgondagen är planerad för min del. Imorgon bitti måste jag åka in till skolan, på en lördag. Vi DECA människor som ska till Internationals måste jobba i skolaffären för att latin konventionen är i vår skola och vi måste samla ihop pengar till resan. Det är klockan 8-10. Sen klockan 12-13 så ska jag på lunch med min områdesrepresentant. Klockan 13 ska jag kolla prom-klänningar med tjejerna och sen på kvällen så bjuder Kirstinia ut mig och några andra på Phantom of the Opera efter att hon fyllt år. Ska bli kul! Efter det kanske jag ska möta upp med Erin igen efter Phantom of the Opera och hitta på nåt downtown!

Så jag borde gå och lägga mig. Nighty night! Sleep tight!

Två yoga pass idag, I LOVE IT!

Jag har träningsvärk i hela kroppen. Redan. Efter skolan så kom Erin och hämtade upp mig och hon jag och Kelsey åkte på hot yoga! Jag gick på ett nytt ställe idag där man får testa yoga en vecka gratis. På det andra stället var det en gång gratis. Men jag gillade det här stället mycket bättre ändå. Instruktören på det här stället var jättetrevlig och hon förklarade mer vad att tänka på och hur att andas och allt möjligt och kom och rättade till en. Så mamma och moster Anna, ni som tränat yoga, ni vet att det är bättre det ;)

Iallafall, först tog vi en kurs där de värmer upp rummet till 43 grader och så har de som en ångmaskin där inne på nåt sätt. Så man rinner i svett haha, rätt äckligt. Har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv, till och med benen och armarna och ryggen var svettig så det typ droppar. Efter passet så ligger alla ner och andas och så kommer instruktören runt och lägger en kall blöt handduk doppad i nån lavendel doftande grej på pannan. Så skönt! Efter första passet så åkte vi till Sonic och köpte oss en grön te. Sen åkte vi tillbaka och tog ett till pass direkt efter haha, har man en vecka gratis ska man väl ta och uttnyttja det ;) Älskar den heta yogan, rekommenderar det starkt för er att testa!

Sen när jag kom hem så sa Jules att jag inte får göra yoga tills jag gjort MRI. Det sa doktorn också, bara simma, men trodde inte att yoga skulle göra någonting. Men så nu kommer min fria vecka att vara bortkastad, för jag startade gratis veckan idag. Men jag kanske kan prata med dom och fråga om jag får fördröja den om jag visar dom doktorns lilla lapp.

Nu ska jag sova, lång dag imorgon med prov och sånt (har inte pluggat, ooops).. Nighty night! <3

Hot yoga!

Eftersom jag inte far springa for lakaren (haha nu har tva lakare sagt det) sa testade jag hot yoga med Kelly igar!! Det var inte den allra hetaste typen av yoga men de varmer upp rummet till 93 grader Fahrenheit (typ 33 grader celsius) och sa gor man yoga i det. Svettades som en gris men det var jatteskont faktiskt. Valdigt avslappnande. Jag har traningsvark i axlarna idag haha.

Jag vill testa den riktigt varma yogan, typ sommarvarme har i Texas, 103 grader Fahrenheit (typ 39 grader Celsius)

Just nu ar jag i datorlabben i skolan for Hans skjutsade in oss tidigt. Sa vantar pa att skolan ska borja.

Ha det bast!

Stressfraktur!? :S

Jag var hos ortopeden idag för min höft som gjort ont i tracken. Jag röntgades och sen så undersökte ortopeden höften. Haha jag fick ett par enorma pösiga ballong-aktiga blåa shorts att ha på mig. Ortopeden slet sönder dom de första han gjorde dock haha. Iallafall, han sa att han ville att jag skulle magnetröntga höften för att utesluta att det var en stressfraktur. Jag hoppas verkligen inte att det är en stressfraktur!

Usch nu kollar jag upp information om stressfrakturer i höften och det låter läskigt likt det jag har. Jag kanske tänker det värsta nu men lite av informationen som stämmer är att jag har:
  • Obehag vid och/eller efter rörelse eller belastning.
  • Distinkt smärta över skelettet, men utan mjukdelsömhet ger misstanke om stressfraktur, framför allt hos magra, hårt tränade kvinnor
  • Höftens olika lesioner kan ge smärta i skinkan, ljumsken, utsidan av höften och stråla ned i lårets framsida, utsida och baksida ned till knät och i vissa fall ned i underbenet. Typiskt är att det smärtar att gå kortare eller längre sträckor och att det gör ont att ligga på skadad höft
Det kulle vara så typiskt om jag hade en dum stressfraktur. Jag tror jag ska sluta i track ändå, för min fotled gör för ont också. Borde lyssnat på min ortoped som sa att jag absolut inte får springa. Varför lyssnade jag inte??
Annars var det en bra dag! Första dagen tillbaka från spring break så det var kul att träffa alla och höra om deras spring break :)

Nu ska jag sova. Nighty Night!

Tjejkväll med J och H igår!

Haha igår hade jag från början hela dagen planerad. Jag skulle på modevisning från 1-3, sen på carnival klockan 5 typ och sen hitta på nåt på kvällen med Erin sent. Jag var trött så stannade hemma från modevisningen, sen bestämde vi oss för att inte gå på carnival för det var svinkallt ute igår. Och på kvällen sen bestämde vi oss för att inte hitta på nåt på kvällen heller för att det var så kallt. Catherine frågade dagen innan om jag ville åka och bowla, men kunde ju inte eftersom jag hade planer men så då var det för sent att hänga med på det med.

Men det gjorde ingenting! Istället hade jag en myskväll med tjejerna i familjen, för Hans och Hunter är iväg och jagar med Jules pappa och några till. Så först bjöd jag ut tjejerna på middag, sushi. Mmm det var nog den godaste sushin jag ätit! Efter det åkte vi hem och bakade en chokladkaka med massa glasyr. Och så målade vi våra tånaglar och våra naglar framför Mamma Mia.

En riktigt mysig kväll!

Idag så har jag absolut inga planer heller. Skönt!

American Pancakes

Godmorgon Alla Glada!

Jag tror jag skippar modevisningen som är idag. Är ganska så trött.
Jag sitter och kollar in recept för amerikanska pannkakor, är lite sugen på en och en annan pannkaka med lönnsirap och floursocker. Mmmm!



Haha hoppas jag lyckas!

**Dom blev underbara!**

Kanotbilder!

Här är lite bilder från dagen med kanotåkning! :)


Erin, Brit och Jag :)

Brit och hennes pojkvän

Jag och Austin i bakgrunden!

Erin :)

Back from Utah and Las Vegas!

Hallå allihopa!
Jag är tillbaka från semestern i Utah och Las Vegas!

Vi flög till Vegas i lördags morgon och därifrån åkte vi till Hoover Dam, som försörjer el till många ställen, bland annat Las Vegas. Las Vegas är så häftigt på kvällen med all belysning och så!

Söndag så var vi i Zion National Park, vi gick upp längst sick sack stigar upp mot toppen av berget. När vi var där valde vi att ta en stig som heter Angel's Landing, som jag berättade om innan. Det var det läskigaste jag någonsin gjort, eller egentligen så var det så läskigt så jag fattade nog inte riktigt vad jag höll på med. Kom på hur sjukt det var när vi kom ner igen. Iallafall, vi är uppe 300 meter högt upp, marken är ojämn och stigen är en meter bred. På båda sidor om stigen är det stup ner till marken. Allt man har att hålla i sig i är en liten ynklig kedja som inte var där hela vägen ens. Detta låter rätt läskigt det men det blir värre. Marken var täckt i snö och is. Så jag kröp och åkte på rumpan ibland haha. Hey, hellre blöt om rumpan än att falla ner och dö! En kvinna dog där förra veckan och 4 pers dör per år på just den stigen. Och då är stigen inte ens öppen en viss tid om året. Helena ville gå till toppen men Jules stoppade oss på mitten ungefär och sa att hon hade en hemsk magkänsla så vi vände om. Samma dag så gick vi några fler vägar. Det är så himla vackert där, med höga berg och djupa dalar, går inte att beskriva i ord hur fint det är.

Vi såg också Bryce Canyon och gick ner bland bergen, i snön. En dag klättrade vi upp i bergen där det var som nivåer med pölar, haha lite svårt att förklara. Vi såg också indian ritningar (petroglyphs) och hade det underbart!

Varje kväll så badade jag, Hunter och Helena i hot tuben. Vi bodde på två olika ställen, mest bodde vi på ett Inn vid Zion och en natt bodde vi på ett bed and breakfast i Escalante, en pytteliten by.

En kväll så åkte vi ut till parken och kollade på stjärnorna. Har aldrig sett dom så tydligt förut!

I onsdags så åkte vi tillbaka till Vegas och åkte upp i the Stratosphere och åkte "uppskjutet" de har i tornet högst upp. Var häftigt! Haha alla var fulla fastän klockan var typ 5 :P

Har inte lagt upp några bilder än men ni får se bilder snart! Lovar! Den som väntar på nåt gott...

Igår åkte jag downtown med lite kompisar och gick in i the Capitol och sen åt vi på ett mysigt café och sen åkte vi till ett annat café haha. Idag skulle jag ha gått på rodeo med Erin men det gick inte så jag, Erin, Brit och hennes pojkvän åkte downtown, åt, och hyrde sen kanoter och paddlade runt på town lake. Mys!

Imorgon ska jag på carnival och sen på kvällen ska jag nånstans också. Ska bli kul! Juste jag kanske ska på fashion show på dagen först också.

Ha det bäst!!

Track meet idag!

Jag sitter i sängen och borde packa, för vi åker till Utah och Las Vegas om 7 timmar, plus att jag behöver sova. Så borde verkligen packa...men det är ju roligare att sitta vid datorn.

Jag har varit på track tävling hela dagen. Vi släpptes ur skolan klockan 9 och åkte till Lampasas med två skolbussar, tjejer i en och killar i den andra. Kom hem 11 nånting på kvällen så var borta 14 timmar. Självklart glömde jag filt och kudde, sov på bussen dit. När vi var framme låg vi alla under läktarna och sov och sedan spelade "catch frase" och åt, försökte undvika solen men är ändå bränd i ansiktet. Klockan 12 var det dags för längdhopp för mig och hoppade inte lika långt som förra gången. Men jag ska bli bättre. Hörde inte när dom utropade resultaten men coach sa att de ropade upp mig, så jag var iallafall top tre av 15 eller nåt sånt, vet inte exakt vilken plats bara :) Sen efter längdhopp var det bara att vänta, för spring eventen började klockan 5. Gick till skolbussen och sov en stund, det var för blåsigt ute.

Jag var så glad när det äntligen var dags för mitt 100-meters lopp. Älskar det loppet, det går snabbt och är fort avklarat. Jag vann mitt heat, men vet inte hur det gick overall. Min tid var väl ganska långsam dock, jag sprang på 13 nånting. Men jag ska bli snabbare! Mitt mål är 11, eller 12 kanske är mer rimligt. Nästa tävling, om coachen sätter mig i det loppet, så ska jag springa en halv sekund snabbare.

Sen var det ett lopp emellan och sen var det jag igen på 400-meters loppet. Det loppet hatar jag. Jag låg först de första typ 300 metrerna och sen var jag död så nån tjej sprang om mig. Jag vet inte min placering för vi sprang i mål typ samtidigt allihopa. Men min tid förbättrades med 2 sekunder så det var väl bra. Mitt mål är att springa 400 metern på en minut blankt. Då skulle jag vara väldigt nöjd, det är i genomsnitt 15 sekunder per 100 meter. Haha vill inte berätta min tid egentligen för lite pinsamt hur långsamt det är men jag sprang på 68, vilket är väldigt långsamt, 17 sekunder per 100 meter. Eller inte jätte, de riktigt snabba människorna springer väl runt 60-62. Sid är omänsklig, hennes rekord är 56 sekunder. Det är att sprinta hela vägen runt. Men nästa tävling om jag springer det loppet så ska jag springa det 2 sekunder snabbare igen. Så 66 sekunder.

Min höft var bättre idag än vanligt och mina shin splints, (tror det är benhinneinflammation på svenska) som jag har på båda smalbenen var bättre för jag lät tejpa dom. Det hjälpte, men de gör fortfarande ont. Doc rekommenderade mig att ta ett isbad hemma för min höft, det låter inte kul....

På bussen hem öppnade vi våra fönster och sjunger "Oh Andy you're so fine, you're so fine you blow my mind. Hey Andy, hey hey hey Andy" och Grease och allt möjligt till grabbarna i den andra bussen och de sjunger tillbaka. Är hes. Så stannade vi på Chicken Express med, vilket alla här älskar men gud va äckligt det var!!! Friterad kyckling, säkert jättedålig kvalite på maten och med sweet tea till som var praktiskt taget bara socker. Åt en av kycklingbitarna men sen mådde jag illa så slängde iväg det och åt sallad när jag kom hem, mums!

Nu är det officiellt spring break, yaayyyyy!! Imorgon bär det av till Vegas och Utah!!! Ha en underbar vecka allihopa!

Only 4 people die a year, I'll be fine! I hope.... :S

Det har varit 25 gradigt väder de senaste dagarna, härligt! Förutom när det är träning, springa i 25 grader när man har svart på sig är inte kul.. Imorgon blir det basket ball game efter skolan!! Yayy! Och på fredag så är det track tävling hela dagen. Jag kommer springa 400 meter, 100 meter och hoppa längdhopp. På lördag bär det av till Vegas baby! Och sen till Utah där vi ska ut och vandra!

Kolla in denna videon, förmodligen runt 3.00 och efter. Det är typ 300 meter upp och man går på en jättesmal liten stig och sen är det stup ned! Allt man har att hålla i sig är en kedja och 4 personer dör där per år. Kanske ska gå den vägen, kul!



Sjuk.

Lördagskväll och Catherine frågade om jag ville bowla men är ju sjuk så är hemma. Värdpäronen är ute på date, Hunter är ute på date han också med sin flickvän och Helena är hos en kompis. Så jag har rätt tråk. Sitter i soffan framför tvn, har målat mina naglar och tånaglar röda och äter vaniljyoghurt och kollar i tjejtidningar. Kul kväll!

Track och ont i bena..

Hah jag trodde inte benen kunde göra ont på detta sättet. Visst, min fotled har ju gjort väldigt ont från gymnastiken förut, men det är en helt annan sorts smärta. När jag springer på trackträningarna så gör benen så ont efteråt, typ värker så att jag känner att de snart ska ramla av. Sätter jag mig ner efter att jag sprungit kan jag inte ta mig upp, jag överdriver inte utan jag kommer verkligen inte upp. Kanske har jag bara väldigt otränade ben eller nåt. Men nu är det vänster höft, vänster knä och mina smalben. Juste höften och knät knäcks hela tiden med. Just nu sitter jag hemma med is på benen från dagens track träning. Jag är sjuk med snuva, halsont och hela faderullan men nej, jag behövde springa ändå. Ibland kan jag tycka att tränarna är lite för hårda.

Haha ni måste tänka "Herregud, om du nu klagar så mycket så sluta track bara!", men det är så värt det! Har jätteroligt på träningarna och på tävlingarna! Varenda liten smärta är värt det :) Igår på tävlingen stod vi som var klara med våra lopp med filtar om oss och sprang med och skrek på våra vänner som sprang i stafetten. På vägen hem så öppnade tjejerna fönstrerna i bussen och sjöng "Ain't no mountain high enough" för våra track grabbar. Dom verkade inte uppskatta det så väldigt mycket. Kort sagt, track är riktigt kul med roliga människor!

Ikväll hade jag tänkt att antingen gå på killarnas fotbollsmatch (soccer, inte football) eller basketmatchen, men jag nog inte gå på någon av dom, basketmatchen är för långt bort och jag vill vila och ta de lugnt ikväll. Har fått lite tjejtidningar skickade från mor och far så ska nog ta och läsa dom, kanske fixa naglarna eller nåt och slappa!

Ha en underbar fredag! Eller egentligen är det ju lördag i Sverige nu hah. Ha de bäst!


De där skulle kunna vara jag :) Nej, riktigt så död blir jag nog inte hah.

Track-meet, 1a i längdhopp, 1a i mitt 400 meters lopp :D

Ska sova nu, har haft en jättelång dag. Klockan 13.30 fick track-människorna sluta skolan och så bytte vi om och satte oss i skolbussar som tog oss till vår tävling som var i Dripping Springs. Jag var med i längdhopp och 400 meters loppet. Jag vann längdhopp i Junior Varsity med 14.3 feet, vilket hade fått medalj i Varsity med. Bättre kan jag dock, nästa tävling ska jag hoppa minst 15 feet tänkte jag.

Min höft gjorde jätteont men coach tvingade mig springa 400 meters-loppet ändå, han trodde det var nerver bara, men nej min höft har knäckts och hållt på gjort ont ett tag nu. Men han tvingade mig. Det är hur mycket väntan som helst i dessa tävlingar, och när det äntligen var min tur att få 400-metrerna avklarade och det var typ en minut tills jag skulle ut på banan så kommer coach fram och säger att han inte vill att jag ska vara arg på honom och att jag inte behövde springa om jag var skadad. Men jag hade värmt upp och var redo att springa så jag sprang ändå. Jag vann mitt lopp med, vet inte om jag fick den snabbaste tiden i JV för det var olika 400 meterslopp men jag vann mitt lopp!

Så den här tävlingen gick bra! Den tog så lång tid dock, vi åkte vid 1.30, tävlingen började vid 4 och slutade vid 10 på kvällen. Så jag åt inget från 11 på morgonen och när jag kom hem vid 11 på kvällen blev det mycket för mig att äta haha.

Nu ska jag sova, är utmattad. Good night!

Have a Great Day!

Är lite kär i parfymen "Daisy" av Marc Jabobs, så himla god! Min kompis Erin hade den så prövade den jag med och MMM va god den var! Jag vill shoppa i helgen! Forever 21 har tydligen massa nya sommarklänningar och sånt! Borde inte shoppa dock, ska spara pengar till annat.

Dagen har varit bra, gick inte på track på grund av mitt ben/höft/knä. Doc tvingade mig att istället träna på träningscykeln i viktrummet, men idag var det lite småawkward för inga av grabbarna jag känner var där, utan bara massa pojkar från middle school och några konstiga killar från min skola, visste inte att middle-school pojkar fick vara där men aja. Så jag gick till Doc och frågade om jag kunde göra nåt annat istället haha, och då ber han mig gå in och göra stretchövningar inne istället vilket var värre så jag gjorde dom i tränarrummet istället. :) Hade det kul, det var annat trevligt folk där jag aldrig träffat förut. Så det var kul! Sen fick jag e-stim och så åkte jag hem. Min brända hand är äcklig idag. Jag har slutat att åka till skolan med killen som vanligtvis skjutsar mig, för tror han gillar mig och han blev lite creepy och åkte hem till mitt hus och ville visa mig nåt nånstans som han bara kunde visa mig på soliga dagar eller nåt. Jag vet inte riktigt vad, han sa det på facebook, jag öppnade inte dörrn så.. Idag på mytologin pratade vi inte ens, jag kanske ignorerar honom en aning... Måste hitta en ny skjuts känner jag.

Så god!



Så äckligt!

Eftersom det är morgon i Sverige så får ni ha en underbar dag allihopa! Enjoy Life! :)

Bränt handen!!

Jag är så klumpig! Idag gjorde vi som någon slags pizza hemma med pitabröd och pålägg och så. Så, jag och Hans är klara med att lägga pålägg på våra pizzor så tar sin med handen och slänger in den i ugnen lätt och lilla jag tror ju att jag kan göra likadant så jag tar min pizza och försöker vara försiktig så att jag inte bränner mig på formen där pizzan låg på och pizzan hamnade där så bra så. När jag sedan skulle ta ur handen ur ugnen så kom jag åt själva elementet istället, där all värme kommer ifrån! Så det var inte kul! Man hörde hur huden liksom fräste och huden blev helt vit. Usch och blä. Spolade massa vatten och hade is på i 20 minuter. Nu gör det svinont och svider och allt sånt, och en nerv blev nog bränd med för när jag rör typ 3-4 centimeter utanför brännsåret så gör det ont. Jag kommer få ett fult ärr med, men bryr mig inte om det, det kommer påminna mig om tiden här antar jag haha. Är bara så arg på mig själv att jag är så klumpig!!

När jag var två år och var på Gotland brände jag armen rejält på en ugn med och nu sexton år senare gör jag samma misstag. Min värdmor "Lydia, it's good cus' now you have an excuse for your husband to do all the cooking! You just gotta find yourself a man who can cook!" Haha hon är rolig hon!


Ser inte så mycket ut för världen men där är det. Aj.

Ska sova nu, förutom den lilla incidenten så var dagen bra, mitt ben gör fortfarande ont så tränade på träningscykel i viktrummet med alla footballgrabbarna istället för att springa track. Jag var den enda tjejen där haha. Imorgon ska jag in tidigare till skolan och få behandling och sen gå och sitta ner med min lärare om DECa-uppsatsen! Haha eftersom vi representerar Texas i DECA Internationals så ska vi alla köpa in cowboyhattar, alla måste ha likadana dock, jag har en redan men får inte använda den..

Nighty night! Ta hand om er, och akta er för heta föremål!

Lite bilder från i fredags


Brittany's pojkvän, Brittany, jag, Daniel, Erin, hennes pojkvän och hennes bror Ryan

Haha..


Sen kom Sidney med!

Bilder från mitt hus

Har fått förfrågan från emma som lyder:

"du har säkert lagt in bilder på ditt hus tidigare, men kan du inte göra det igen? :)"

Självklart kan jag visa lite bilder från mitt hus! Har lite fler bilder från den 25e september om du vill se fler :)


Framsidan

Baksidan

Vardagsrummet

Ha det bäst!

RSS 2.0