DECA

Jag kom precis till skolan, kom 20 minuter sent haha. Ar stressad men jag har inget jag kan gora just nu. Jag har Wealth Management och var larare later oss sitta i datorlabben och jobba. Men min och Kirstinias uppsats ar hemma, den blev inte 30 sidor, mer likt 24. Men iallafall, vi stannade uppe till 2 igar och jobbade pa var jakla trifle board. Mina hander ar helt ackliga av allt lim vi anvant. Vi gick upp imorse ocksa och fortsatte pa var posterboard men ar anda inte klara. Sa mitt schema idag ar val utplanerat, ser ut sahar:

  1. Pa lunchen sa ska jag och Kirstinia stanna har i datorlabben och jobba. Hennes mamma kommer hit med Subway-mat och sa maste Kirstinia fa ett papper signerat.
  2. Alla DECA-studenter far aka hem efter 3e klassen sa vi ska forsoka hitta nagon annan deca-student som kan ta oss hem for det sporegnar ute. Vi kommer sluta skolan 2 nagonting.
  3. Nar vi kommit hem till mig maste vi skriva ut tva kopior av var uppsats, knappt 30 sidor var. Mkt black att slosa. Sen maste vi gora klart var poster board och det kommer ta evigheter. Sen maste vi gora iordning oss och kla upp oss i vara DECA klader.
  4. Klockan 5 maste vi vara tillbaka har i skolan igen, DECA-dressed med postern och uppsatsen.
  5. Vi kommer sitta med pa nagot mote dar de an en gang och vara med pa oppningsceremonin och sa och sen ar sjalva main eventet ikvall att handa over vara uppsatser till domarna. Vi maste stanna till 10 ikvall sa jag och Kirstinia maste verkligen skriva vart manus.
  6. Formodligen sa sover Kirstinia over hos mitt hus inatt med.
  7. Imorn ar det presentation som galler!

Okej, nu sa min larare precis att vi inte kommer ha tid ikvall att skriva vart manus. Great! Sa ser ut som att vi far ta och sitta uppe inatt och jobba med det ocksa. Vi kommer vara sa pigga och glada imorgon pa tavlingsdagen.

Maste jobba pa manuset nu, ha de gott.


Godnatt

Vi är inte klara med DECA. Klockan är snart 4. Blä.

AAAAAAAAAAAH DECA!

Ska hoppa in i duschen snart, har en natt av DECA-jobb framför mig. Struntar i de två quizen jag har imorn och en inlämning för DECA-uppsatsen ska vara klar imorn!!!! Kirstinia kommer hit när som helst och ska sova över, men sova kommer vi nog inte göra. TRacken idag var jobbig, vi sprang 300 meter gånger 7. Varje hundra meter var markerad med en kon och varje 100 meter var vi tvugna att springa på 18 sekunder.

Stress stress stress

Track...

Okej så track idag var ett helvete. Verkligen. Idag skulle vi springa i backar. Great! Vi möttes vid trackbanan och värmde upp och stretchade och så. Kändes kul att träffa Sidney och Brooke och Kirstinia och alla dock. Igår när jag var sjuk från träningen så hör man en Brooke skrika "We will miss you!!!", haha söt. Iallafall, vi värmde upp, stretchade och sen jobbade vi till backen där vi skulle springa. Vi ställer oss i rader med tjejerna först och sen alla killar och footballkillar. Så måste vi sprinta uppför en backe, kanske 100 meter lång och sen jogga tillbaka. Gissa hur många gånger? 36!!!! Efter ett tag så förkortade coacherna banan men ändå. Usch jag kunde inte andas. Musklerna var okej ett långt tag men andningen var jobbig. Jag var nära på att bara gå hem men ville inte verka som ett fån så stannade. Ser inte fram emot morgondagens träning. Fast ska bli kul att få lite kondition ändå. Plus, jag tränar med footballgrabbarna! :D haha... De verkade inte ens trötta by the way.

Jag var ju och sköt lite pistol och gevär i söndags, och lärde mig åka motorcykel. Internet är långsamt så lägger bara upp en bild för nu.


Visst ser jag tuff ut? :D

Nighty night! Sleep tight! <3

Usch

Den har dagen kommer bli hemsk. Verkligen. Jag mar saaaaaa daligt pa grund av alla allergier har, och jag maste anda ga pa track-traningen. Sen blir det DECA-plugg efter track med Kirstinia.

Sager det igen, den har veckan kommer bli STRESSIG.

Btw, igar var jag och skot och jag var grym! Haha. Och larde mig kora motorcykel hihi! :D


Avatar

Var nyss på bio med Kirstinia, såg Avatar. Jag är så seg med att se den, jag vet, men den var riktigt bra! Själva handligen tyckte jag var rätt simpel, rakt av Hocapontas, men grafiken och effekterna var ju otroliga! Jag vill bo i Pandora! Jag är förmodligen den enda som inte sett den förän idag, men om du inte sett den så spring och se den så fort som möjligt! 500 miljoner dollar kostade den att göra, och det märks!

Vi pratade i en evighet om Kalifornien, där Kirstinia växt upp och hennes mamma berättade om hur det är där egentligen. Inte riktigt så glamouröst som tv får det att framstå. Men jag vill ändå såååå gärna åka dit! Kirstinia och hennes familj säger att när jag åker dit, förmodligen med min familj i Sverige nån gång, så vill dom åka med och vara våra personliga guider haha. Dom har kvar sitt hus där med, så dom åker dit typ varje sommar. Dom är härliga, hennes mamma sa att jag var som en extra dotter för henne med haha.

Ska sova nu, nighty night! <3


Sjuk...

Jag borde vara ute just nu på trackbanan och springa med Kirstinia.... Men istället är jag i sängen och mår pissdåligt. Jag har migrän tror jag. Eller början på en iallafall. Mor min här erbjöd sig att ge mig en spruta men jag kände inte för det. Jag är superhungrig, min mage går inåt, men usch vad äckligt med mat just nu. Ska fösöka få i mig nåt lite senare men..

Om jag mår bättre ikväll så blir det kanske bio med Kirstinia.

Hans och Hunter är iväg på Hunters simtävling och Jules och Helena ska snart åka och kolla på collegetjejer som tävlar i gymnastik.

Jag ska ner och dricka lite vatten nu, det kan ju vara bra.

Imorn om jag mår bättre ska jag med Hans och Hunter och skjuta med gevär och köra "dirtbikes", vet inte vad det heter på svenska.

Ha de gött :)

Jag kommer dö på måndag!

Okej, så efter skolan idag så sprang jag litegrann med Sidney, Kirstinia, Becca och lite andra tjejer. Försöker bli i lite bättre form till måndag... Pinsamt! Jag kunde inte springa nåt alls utan att bli trött. Och alla kompisar i fotboll (nu menar jag inte football utan soccer) är på planen när jag springer vid sidan av helt utmattad. Men men.. Vi sprang 200-meters och sen gick vi de återstående 200 metrerna av banan. Och jag sprang fem såna, så en kilometer sammanlagt. Bara en kilometer! På måndag när track börjar så ska vi springa 200*12!! 2.4 kilometer! My goodness!

Så, måndag kommer inte bli det roligaste träningspasset för min del, jag kommer säkert spy eller svimma eller bara kollapsa mitt i springandet. men men det kommer bli kul ändå!

Ska plugga nu, ha det gött :)

"would you like me to show you the better half of texas?"

Jag gick på PE, och som alla sagt, alla människor är jäääätteskumma. Det var en tjej som var trevlig, och that's it.

Efter skolan så hade vi möte för människor som ska börja springa track. Jag gick med Michael (fyi, the quarterback ;)) påväg till the field house och en kille jag dansade med rätt mkt på Winter Formal börjar gå med oss, söt kille som spelar football med ;) och så satt vi tillsammans på mötet och så.. Jag snackade med honom en del nu på facebook och han vill typ visa mig den bättre delen av Texas. "well would you like me to show you the better half of texas?" Dvs, "the country version, you know, boots, jeans, horses, guns, cows, rivers, the good stuff"

Haha jag får se hur jag gör med det. Nästa vecka börjar track dock, jag kommer vara helt död! Coacherna skrämde upp oss rejält idag på mötet. Och jag måste lära mig att svara "Yes sir". Måste banka in det i skallen. Yes sir, YES SIR, yes sir.... Jag och Kirstinia ska stanna imorn efter skolan och springa litegrann, hon kommer vara på en helt annan nivå dock. Hon är cheerleader så... Det känns riktigt kul att ha massa grejer runt mig just nu. Jag har mitt och Kirstinias DECA-projekt, lite nya klasser och så track med! Och snart blir det varmt igen! Wiiie!

Nu är jag trött, så ska sussa. Nighty night på er alla!
I hope you have the time of your life! <3

Lunch

Jag har lunch.. Ny termin och dom har andrat mitt schema litegrann. Sa har en ny engelskaklass (som ar mycket battre an den forra) och historiaklass, sen har jag Wealth Management istallet for Business Leadership och sa placerade dom mig i PE (Physical education), vilket suger. Tydligen ar det bara de skumma manniskorna som har PE. Och min counselor ar jatteotrevlig och sa att alla andra klasser var absolut fulla. Min kompis Corina sa att hon har fashion marketing, och att jag borde borja dar. Sa jag gick till den lararen och gissa vad? "Nej nej vi ar inte alls for manga, du far absolut borja har!" Min counselor ar bara lat och sager att allt ar fullt for att hon inte vill ha mer jobb att gora. Sa jag gick tillbaka med en lapp fran fashion marketing klassen dar det stod att jag kunde borja dar och satte henne pa plats lite. Hehe. Hon sa " Nej men jag menade inte att alla klasser var fulla, det beror pa vilken klass du vill ga i. Nagra finns det plats i." Haha. Sa jag tror att jag borjar i den modeklassen, det ar saaaa mycket battre an PE iallafall.

Imorse sa skulle jag pa en field trip med anatomin, vi skulle aka till en konferens rorande genetik och sa. Min larare sa att jag skulle komma 8, och min vardpappa sa att jag kunde ga till skolan sa jag gick och kom dit 8.05 och de hade redan akt. Great! Sa nu maste jag skriva en 6 sidor lang, singelmellanrum, uppsats om genetik istallet. Och de hela kostade 18 jakla dollar. Jag vill ha tillbaka pengarna.

Efter skolan idag sa ska jag ga och hamta information om att borja i track. Tror de borjar nasta vecka, det ska bli kul! Hoppas foten pallar!

Ha det gott! <3

Winter Formal :)

"Oh s***, shake that ass ma, move it like a gypsy. Stop, woah, back it up, now let me see your hips SWING......" är vad som går runt i mitt huvud just nu... Ska sova snart, men tänkte berätta lite om gårdagen först. :)

Så, jag gjorde iordning mig och så, lockade håret men det var platt direkt efter. Lexie och hennes dejt Jack hämtade upp mig runt halv fem och så bar det av till Emilys hus. När vi är framme möts vi av Alex, Ashlyn och hennes dejt. Alex försöker fixa slipsen på den killen men det funkar inte så jag erbjöd mig och självklart såg det superfint ut! :) Hehe.. Iallafall, vi tog lite kort och så. Det var bara fyra tjejer som var singlar så det var lite små-awkward. Alla står där med sina dejter men vi stod glatt på sidan av haha. Två av oss single-ladies ville inte vara med på bilder men jag och Lizzie ville det så vi var med. Vi åt, lite gott och blandat typ kött, mac n cheese, nån potatisgrej, majs, sallad, bröd... Sen åkte vi till Lindsey's där vår partybuss hämtade upp oss. Bussen var nog det roligaste på hela kvällen, sätena är på sidan av bussen och så är det röda strålar och musik :) Jag hade kunnat bara hyrt en buss och åkt runt i hela kvällen :P Vi kom dit, tog av oss klackarna direkt och slängde dom på ett bord och gick och dansade. Jag dansade typ inte alls med de människorna jag kom med haha. Jag dansade med andra kompisar, men de var skoj. :) Alla dansade vääääääääääääldigt sexuellt dock.. :P Väldigt. Vi åkte därifrån runt halv elva och på bussen hem var jag supertrött. Vi åkte till Lindseys hus och åt chokladfondue med jordgubbar och ananas och cupcakes och typ 3 pers satt i hottuben ute. Jag sov typ. :P Några av oss tjejer sov över och sen kom jag tillbaka imorse.

Jag är trött, har sovit hela dagen dock. Vi i familjen åkte till ett ställe där man såg hur de levde för 100 år sen, och de som jobbar där utför samma jobb som de gjorde då. Och med maten och allt. Bland annat gör det sin egen korv, och lagrar det i vitt fett från djuret. usch. Sen efter det åkte vi till ett ställe där presidenten Lyndon Baine Johnson bodde, vi kollade in hans bilar och hans hus och så. Han var den efterträdande presidenten efter John F Kennedy blev mördad. Många människor, till och med människor som kände Lyndon B Johnson, säger att han anordnade mordet så att han kunde kliva in som president. Han var nämligen Kennedys vice president.. Efter det så åt vi på en mexikansk restraurang. Mm Gott. haha, jag somnade så fort vi var i bilen mellan allt detta. Så jag har sovit rätt mycket idag ändå.


Haha, jag och Lizzie längst till vänster :P

The girls..

..and the boys

Lindsey, Jag, Lexie, Emily S och Emily M

bussen innan vi åkte. :)

Alison, Jag och Sidney :)

Jag är trött, så nu ska jag sova. Winter Formal var kul! :D

Nighty night! <3


Winter Formal ikväll!

Ikväll är det Winter Formal! Ska bli så kul! Jag åker med Lexies och Lindseys buss, vi är drygt 30 stycken. Och jag åker med alla footballkillarna och så! :D Haha, jag frågade ingen dock, så det blir jag, Lizzie och en tjej till som är utan dejt. Alla andra har dejt haha :P Men men jag kommer ha kul ändå!

Just nu målar jag mina naglar :)

Jag saknar er alla där hemma!



<3

Halloj :)

Jag har inte skrivit på hur länge som helst. Jag är rätt upptagen just nu med midterms och planering inför Winter Formal och DECA och allt. Just nu sitter jag i min säng och borde plugga inför ett omprov i mytologi, jag failade :( Fick 58, vilket är att faila rejält. Till mitt försvar så berättade han om det innan lovet och vi hade det när vi kom tillbaka. Haha på provet står det "Lydia, I know you can do much better than this! I suggest you come before school on wednesday to retake". Och när jag går och frågar om vilken tid och så efter klassen så säger han "is everything okay lydia? At home and everything. You usually get like a hundred or ninety" Haha han trodde nåt hade hänt för att jag failade :P Den läraren är så himla gullig.

Jag hatar ju bussen och jag hade inte tänkt på det innan att man faktiskt kan fråga folk var dom bor. Så nu har jag skjuts både till skolan och hem :) Kanske inte varje dag men.. Till skolan så skjutsar Garrett mig, imorse kom han och frågade om jag ville käka frukost innan och så sa han att när fotbollssäsongen är över så kan han skjutsa mig efter skolan med, Yeeey! Haha så messade jag honom och sa att jag inte behövde skjuts imorn för att jag behövde åka in tidigare ändå och skriva mitt omprov. Så svarar han "It's fine! I can come early, and we can grab breakfast tacos before!". Jag undrar om han gillar mig lite kanske. Verkar så. Han har flickvän dock och jag gillar verkligen inte honom som mer än en vän..

Juste, jag hade det super i Dallas! Det är jättehäftigt med byggnaderna och allt! Jag såg stället där John F. Kennedy blev mördad. Jag hittade en SUUUUPERFIN klänning till Winter formal, den är blå och underbar. Imorn efter skolan ska jag och Kirstinia åka och kolla efter smycken till Winter Formal. På torsdag efter skolan så ska jag och ett gäng åka till Chilis efter skolan och käka :)

Nu måste jag plugga, på riktigt.
Ha de gött <3

Dallas imorn!

Jag ska sova nu, ska upp tidigt imorgon för att åka till Dallas med Kirstinia och hennes familj! :D
Idag efter skolan åkte jag, Kirstinia och Kelly på bio med Ashley och Taylor, filmen hette Leap Year och var rätt söt. Väldigt förutsägbar men.. Efter det så åkte jag, Kirstinia och Kelly shoppade litegrann och sen åt vi på Mandola's. Vi skulle gjort nåt efter det med men Kelly glömde sin mobil i bilen när vi åt och medan vi åt och pratade i flertal timmar så hade hennes föräldrar hunnit bli väldigt oroliga och ringt typ 40 gånger och kontaktat polisen för dom trodde hon hamnat i en bilolycka. Iallafall, så hon behövde åka hem.

Imorn kommer bli så kul! Jag köpte en present till Kirstinias lillasyster som fyller år imorn som tack för att dom låter mig följa med till Dallas. Anledningen till att vi åker till Dallas är att hennes lillasyster Mikaela velat ha en American girl docka, som dom har en affär av i Dallas. Så därför köpte jag tillbehör till American Girl. Hon blir nog glad :) Hoppas jag hittar en klänning imorn! Och jag och Kirstinia måste köpa kläder till DECA tävlingen med, vi måste se business-klädda ut och matcha. Vi kommer förmodligen behöva ha på oss DECA-jackan men vi kommer nog ha en grön skjorta eftersom det är Starbucks färg!

Jag pratade med Shelby idag och hon sa att hon tyckte jag skulle ha typ en enorm fest innan jag ska åka tillbaka till Sverige igen. Många frågar om hur länge jag stannar och så och det känns så sorgligt att lämna alla här. Jag har ju ett halvår kvar men det känns ändå sorgligt! Jag vill bara leva på här och ha kul men blir påmind heela tiden om att jag ska lämna alla här. Jag menar, det kommer bli jättekul att träffa alla i Sverige igen men jag har en lång tid att spendera i Sverige så det skulle inte skada att stanna här i underbara Austin liiiiiiiite längre! Jag tror att jag ska en stor middag ute med kompisar eller nåt innan jag åker iallafall :) Och många säger " I'm totally gonna come visit you in Sweden!", men vet inte hur mycket sanning det ligger i det. En sak som är kul är att både Madison och Cara ska gå i college i London! Så jag kanske kan hälsa på dom nån gång om jag jobbar ihop pengar. Eller så kan dom hälsa på mig. :P Världen blir så mycket mindre känns det som.


Ha en underbar helg allihopa!

Puss och kram
Lydia

Godnatt

Kollade nyss national championshipmatchen i collegefootball, UT mot Alabama. Vi förlorade dock med 21-37.

Nu ska jag sova, är svintrött

Nighty night! <3

Dissection

Här är lite bilder från vår brain and eye dissection!


Jag (som inte sov något alls den natten så ser vääldigt trött ut) Brooke, Kate, Sidney och Alison

Jag håller i en lins från ögat.

Vi serverar :)

Igår på bussen var killarna på bussen omogna och jobbiga som vanligt så jag råkade bli lite frustrerad och sa till dom en aning och så hehe... Så idag så är dom jättetrevliga och försöker typ att inte vara omogna. Så det är bra.

Jag måste plugga nu, hade två prov och ett quiz idag och imorn är det lite att göra med.

Kram kram
Lydia

Exemptions

Jag har lunch, snart ar det DECA mote. Vi ska diskutera kladsel pa tavlingen. Ska bli kul!

Jag pratade ju med min counselor imorse, innan jag ens avslutat vad jag ville saga sager hon att nej, det ar absolut sakert att jag inte kommer fa valja bort tre kurser. Hon sa att jag kunde forsoka att prata med the associate principal. Sa jag gick upp till honom och berattade hur det stod till och han sa ocksa att det inte gick for att det inte gar med deras system typ. Sa de kurser jag valt bort och mina larare som skrivit under var bortkastat.

Men nar jag berattade detta for min anatomilarare (en av klasserna jag valde bort) sa hon att hon ville prata med mig efter klassen. Hon sa bara att eftersom att jag ar en sa bra student sa behover jag inte ta hennes test anda. Yey! Sa jag tankte att jag kunde fraga de andra lararna med. Min historialarare sa att jag kunde skippa det med och jag blev glad och sager "thank you sooo much!" och han svarar " thank you for being a good student!" :) Jag har engelska nasta lektion och jag ar nastan saker pa att det kommer ga med, den lararen gillar mig.

Sa jag behover nog inte ta testen anda! :) Nu ar det bara 5 midtermtest jag behover ta nasta vecka istallet for 8! Dvs. om min engelskalarare later mig slippa hans da.

Ha de gott! <3

Dissektion, Counselorn, Avatar, Dallas, Las Vegas, Grand Canyon :)

Ska snart sova, ville skriva en liten truddilutt här bara :)
Igår på anatomin dissikerade vi en fårhjärna och ögon, så himla kul var det! Ögat var faktiskt jättefint inuti! Det hade som ett blått/grönt skikt som gör att vissa djur kan se bra i mörker. Ögat var rätt squishy dock, det sprutade typ innehåll när man skar upp det. Gross! Och detta är riktigt äckligt, men jag kommer säga det ändå. Min kompis tror att hon fick nåt i munnen!!!! UUUUUSCH! Så hon började spotta i vår dissikeringsbricka haha! Iallafall, hjärnan var inte så jättespeciell, själva tanken att det var en hjärna var väl coolt men det var bara som en fettklump :P I denna kurs om typ två månader så ska klassen dissikera en katt, men det kan jag inte göra. Jag vet, jag vill bli läkare så kommer se människor och så men det är för ett medicinskt syfte, inte för att några high school studenter ska skära sönder en katt för skojs skull typ.

Imorn ska jag åka in till skolan tidigare och träffa min counselor för jag är rätt irriterad och vill visa att jag har rätt! Och jag ska få min vilja igenom! vi har midterms nästa vecka och man får välja bort tre av dom om man uppfyller vissa krav. Så jag hade fått underskrifter från alla lärare och så när dom säger att jag inte får välja bort dem för att jag är på "the obligation list" vilket i mitt fall var att jag inte betalat min avgift till fotografiläraren. Hur ska jag veta det? Så jag ska gå imorn och försöka fixa det med lite extra svenskt uttal och lite bestämdhet.

På fredag blir det Avatar med Kirstinia och på lördag ska jag hänga med henne och hennes familj till Dallas! Hennes syster fyller 6 år, så vi ska fira henne och sen så ska vi shoppa winter formal klänning där! :) Kommer bli kul!

Vi har planerat vårlovet här i huset, och vi ska åka till Utah och sen till LAs Vegas! :D Norra sidan av Grand Canyon är tyvärr stängt på grund av att det är isigt och så vid kanterna. Men jag sa till Jules och Hans att jag verkligen ville se Grand Canyon, så vi kanske ska ta en helikoptertur över! :D:D:D

Nu är det sent, ska upp tidigt och har två prov imorgon.
Nighty night! <3


Longhorn kossa vid sidan av en lantsväg :) Det sprang typ 30 kossor över vägen när vi körde där.

Hamilton pool, Helena, Hunter och jag




Tjejdag med Jules & Helena

Imorse textade Catherine mig och frågade om jag ville åka och shoppa och sen ikväll kolla bio eller nåt. Det lät kul men hon var långsam så jag åkte med Jules och Helena istället. Vi hämtade ut mitt James Avery armband och kollade lite klänningar där i gallerian, men den gallerian är inte så himla bra så vi åkte vidare istället. Jag köpte bland annat ett par skor som jag kan ha på Winter Formals, skyhöga svarta pumps från Calvin Klein. Väldigt enkla så dom går med allt. Jag fick dom för $50 billigare, vilket var bra! :D Vi åkte till ett coolt ställe som heter Bath Junkie där man väljer ut dofter man gillar och så gör dom det till badgrejer, parfymer och sånt. Jag gjorde ett leave in conditioner med dofterna Honeysuckle, Coconut och White tea. Låter lite konstigt men gott luktar det!

 

Jag måste verkligen börja plugga nu, börjar skolan om två dagar och imorgon är jag upptagen. Jag har världens projekt i anatomin som kommer gå åt helvete. Men mina betyg här spelar ingen roll, så behöver inte riktigt göra den supernoggrant :)

 

Jag var tillfrågad att åka downtown och äta ute idag med lite folk men vi var borta hela dagen så.

 

Det här är vad jag valde mellan :P

Nu ska jag kanske börja plugga. Ha de gött <3

 


HAPPY NEW YEAR!

Igår så började dagen med att jag, Hunter, Helena och Hans till nåt ställe med klippor och vatten som var rätt gulligt. Sen åkte vi till Enchanted Rock, som är en enorm sten som varit i en vulkan tidigare, eller det sa Hunter. Det var coolt. Kan lägga upp lite bilder sen. Blåsigt var det, vi lutade oss i vinden. Jag skulle egentligen åka och klättra i en grotta med lite kompisar men den grottan hade varit helt lerig så jag sket i det. Kanske ska åka på söndag istället.

Vi kom hem typ 17.45 och skulle vara hos min kompis Grace klockan 18.15 så det blev att skynda sig med att slänga på sig nåt. Jules och Hans skjutsade mig dit och så åkte jag, Grace och Briana till Will's. Där var Lacy, Sidney, Allison, Brooke, Kate och massa mer folk som jag bara känner lite halvt. Lacy visade mig sin bil hon fick i julklapp, en svart Nissan Altima Coupe. Hon hade en fin bra bil innan men den var lite gammal, sa hon. Haha. Hon fick också ett par diamantörhängen. Lite svårt att tänka sig hur rika folk här i mitt område är egentligen.. Iallafall, det var rätt tråkigt där så vi åkte till Erin's men hon hade själv dragit och tagit alla folk med sig. Men vi hade kul :P Körde lite biljard och så och så har Erin ett eget dans-rum för hon är Cavalette så vi tjejor var tills alla andra kom tillbaka :) Har typ bara bilder från tiden i det rummet för tog inga egna bilder. Hoppas ni alla hade en rolig kväll igår!


2010 - Kelly, Ashley, Lacy, Alyssa, Sidney, Jag och Ashley

Haha Sidney klippt bort sig själv, jag och Lacy. Jag tror att jag skulle föreställa en ballerina men tror inte att dom ser ut så riktigt. Jag liknar mer en groda av något slag. Heh. Väldigt tur med att jag bar tjocka tights. Väldigt tur.

Sid & Jag

Jag, Ashley (eller taylor swift som hon kallas), Kelly, Alyssa och Ashley

Lacy och Ian

Erin, Marcus och Sid

Lacy, Sidney, Jag, Kelly, Ashley, Ashley

2010 kommer bli grymt!

Ska sova nu, natti natti <3

RSS 2.0