Första advent

Söndag idag, sista dagen på lovet. Jag gick nyss upp och har ångest över allt jag måste göra idag skolvis. Uuusch usch. Ska äta frukost först bara. Igår var jag och Jules och sprang lite ärenden. Vi åkte och gjorde 100 kopior på julkortet och sen gick vi in i en affär där en ganska gullig kille jobbade. Jag snackade med honom en stund men han var väldigt fånig.. Vi shoppade lite och sen hämtade vi ut våra skålar vi gjorde. Det finns ett ställe där man kan välja vad för slags glas eller keramikgrej man vill måla och sen får man måla hur man vill och de bränner dom. Bara låta fantasin flöda. Det dumma är att man inte riktigt ser hur färgerna kommer att bli förrän de är klara. Mina färger blev inte fina alls. Jag trodde att min lila skulle vara riktigt mörk och att den turkosa skulle vara ljus. Men dom blev ändå söta.

Idag är det första advent. Kan inte föreställa mig att julen kommer om 4 veckor. Jag har varit här i över tre månader, helt sjukt. Här firas inte advent alls, så det blir inga ljus tända för min del.. Men det gör inget.

Aja nu måste jag gå ner och äta och sen kan hemskheterna börja....


Jules till vänster och min till höger :)

Visst är dom söta? Jag har en keramikblomma i min som sticker ut, kanske blir rätt konstigt att äta ur men...


Thanksgiving igår! Grotta idag!!

Först tänker jag berätta om Thanksgiving och sen om dagen som varit. I onsdags kväll kom Jules bror Troy och hans fru Lisa med barnen Marissa, Mallory och Madeleine hit. Vi umgicks och jag lekte med barnen och hade de skoj. När det var sovdags hade vi uttänkt en plan över vem som skulle sova i vilket rum men så blev inte fallet. Det slutade än en gång med att Hunter, Helena och jag sov tillsammans i min säng. Blev rätt trångt. Helena har sovit i min säng förut och det har gått bra men av någon anledning blir det alltid så att Hunter har hur mycket plats som helst och Helena och jag ingen alls haha. Men det var okej ändå. Det är kul att spendera så mycket tid som möjligt med dom för snarare än jag tror är det slut på de :(

Men iallafall, vi vaknade upp på Thanksgiving day, vi alla åt frukost tillsammans och sen kom Jules föräldrar runt 12. Vi kollade Macy's parade i New York en liten stund. För er som inte vet är det en enorm parad med de karaktäristiska stora uppblåsbara figurerna. (I vänner när de fastnar mellan balkongen och en sån enorm uppblåsbar grej). Runt ett åt vi vår Thanksgiving dinner. Den bestod av turkey, stuffing, cranberry sauce. Jag hade hört från massa kompisar att cranberry saucen var jätteäcklig. Men Jules gjorde den from scratch så den var riktigt mumsig. Hon höll dock med om att den cranberry saucen på burk var vidrig. Men iallafall, vi åt också potatismos, sweet potatoe, sallad, green beans och bröd till. Det var väldigt gott! Jag blev väldigt mätt. Till efterätt blev det blåbärscheescake, pumpkin pie, pecan pie och fruktsallad. Väldigt gott de med. Vi alla skrev ner två saker vi var tacksamma för och så satte vi oss runt sofforna och Jules pappa läste upp alla lapparna så skulle vi gissa vem som skrev vad. Mina var väldigt svåra att gissa...Handlade om att jag var tacksam över att vara här i the US och över att ha lärt känna familjen här, men också över min familj i Sverige. Thanksgiving firas för att pilgrimer från England kom hit och indianer lärde dem hur att så och skörda och allt för att skaffa mat och pilgrimerna hade en stor fest för sin tacksamhet, vilket är varför vi firar Thanksgiving idag. Min första Thanksgiving var hur mysig som helst!!

Idag åkte vi till Longhorn Cavern, en grotta som formats av havet tror jag guiden sa. Det var riktigt häftigt att vara inne där! Jag tror att grottan var kär i mig, jag fick massvis med "kyssar", hehe. En "grottkyss" är när man får en vattendroppe i huvudet från grottan. Helena hjulade inne i grottan, så nu har hon hjulat i en grotta med :P Juste!!! Jag har köpt en cowboyhatt! Nej, en cowgirlhatt menar jag!! :D Assnygg! ;D



Jules gör cheescake

Marissa, yngsta tjejen, 3 år

Hunter och Mallory, 6 år

Lisa och Jules

Jules

Foto av oss "barn" :)

Gruppfoto! Till vänster är Jules bror Troy och hans fru Lisa. Till höger om dom är Jules mamma Charlene, Hans och Jules, Madeleine, Jag och Marissa, Helena, Hunter, Mallory och Jules pappa Tim. Btw, vi sitter på vattenfallet över poolen, tur att ingen ramlade i! :)


Min cowgirlhatt!

The Longhorn Cavern

Fladdermus :)


Wal-mart. Helena är julgran!

Batmen :)

Nu ska jag sova, nighty night! Sweet dreams! <3

"Semi-swedish meat pyramids"

Idag har vi varit i Pedernales Falls, jättefint ställe! Nu när det regnat rinner vattnet friskt, annars brukar det stå rätt still. Och så varmt ute! Hade lust att hoppa in i vattnet.

 

När vi kom hem så har Hans köpt hem rådjurskött så att jag ska kunna göra köttbullar. Köttet var rätt vattnigt så de föll isär och blev mer som pyramider än runda och rådjurskött passar verkligen inte bra till köttbullar! Så jag tycker inte dom blev så jättebra men de gillade dom, vilket är huvudsaken :) De har inte köttfärs här, så jag får ta och köpa en biff och mala den själv, för de ska bannemej få några riktiga svenska köttbullar! Jag och Hans skämtade lite om köttbullarna, han messade Jules och berättade att jag lagade "semi-swedish meat-pyramids", det var roligt om man va där, kanske inte så kul att berätta det såhär efteråt..

 

Jag bakade kokostoppar doppade i choklad till efterrätt som blev underbart goda! Fy va goda dom blev! Alla tog slut rätt fort. Jag ska baka mer imorn, gör nog en dubbel sats till Thanksgiving. :) Jag vill också baka en jättego hallon panacotta/cheescake imorn som mamma i Sverige gjorde till mig på min födelsedag. Den är himmelsk.

 

Här är lite bilder från Pedernales Falls :) Ni förstår inte hur fint de va där utifrån dessa bilder.. Men lägger upp dem ändå.

Dyker i :P

Helena gör en mjuk övergång :) Hon har en grej då hon måste hjula  på varje nytt ställe, så hon har hjulat i ett flygplan i gången, på en båt och lite andra ställen.

Till mor min! Du samlar ju på hjärtstenar, tyvärr kan jag inte skicka dig denna för det skulle bli väldigt dyrt så du får bilden av den istället :) <3

 

Ska sova nu, imorgon måste vi städa iordning lite i huset och laga mat! Jag måste plugga också för mina lärare har gett mig massor att göra... :/ Men ska bli kul att fixa kokostoppar och hallonkakan!

 

Goodnight! Sleep tight! Don't let the bedbugs bite! <3

 


Godnatt folk

Jag ska sova snart, är hemma från bowlingen. Catherine hämtade upp mig och så åkte vi, hennes pojkvän Dylan och två andra killar downtown till någon bowlinghall där. Jag var grym! :) Träffade Shelby där som var där med lite annat folk också.

Vad har jag mer gjort idag? Jo! Vi åkte till Marble Falls för Helena behövde ta en MRI på sin fot, det var riktigt roligt att vänta på henne. Jag, Hunter och Hans körde lite heta dansmoves till takten till magnetröngtenen, vi kom på massa skumma handslag och hade det roligt in general. Efter det så åkte vi till deras land, de är de enda som har en naturlig källa på landet. Hans varnade mig innan att vara väldigt försiktig med vart jag sätter mina fötter för allt i landet rivs eller bits (kaktusar, ormar, andra grejer). Det var kul att se det! Världens finaste utsikt om man går upp på en kulle. Vi såg en sköldpadda som tydligen bits och är rätt farlig, kan bita av en fingrarna. Den låg i deras källa, var ganska så stor. Hunter fick massa kaktustaggar i benet. Vi åt en del av kaktusen men den var inte mogen så den hade massa hårda frön i sig.

Sedan åkte vi till Jules kontor, åt lunch tillsammans på Schlotzky's och sen åkte vi hem och jag drog strax därefter. Jag och Hunter sprang till brevlådan och jag har fått hem en cardigan jag beställt. Jättesöt, svart med blommor, låter inte så jättespeciellt men I love it. Kan ta och lägga upp nån bild.


Källan som rinner genom hela landet typ.

Sköldpaddan! Den attackerade pinnen!



Ser ut som en liten ren! :D



Kaktusen vi åt.

Utsikten från kullen. Mycket finare i verkligheten!

Min cardigan!


Dylan lutar sig med huvet in i takluckan för att prata med sin kompis, så hoppar Catherine upp på huven och tar tag i hans fötter och puttar in honom! Haha! Så rolig! Sen blev rutorna helt immiga av nån anledning. Questionable...


Enda bilden från bowlingen jag lyckades få ser ut såhär :)

Ska sova nu, godnatt på er <3

Bowling nu

Jag skulle ju på scavenger hunt men catherine frågade om jag ville på bowling istället, lät roligare. Ska åka vilken sekund som helst. :)

Puss puss <3

Thanksgiving break!

Så skönt! Vi har en vecka ledigt från skolan för en middag. Jag får sova! :D

Idag ska jag och Jules åka någonstans och måla keramikgrejer tillsammans, ska bli kul! Sen kanske vi åker förbi lite affärer också.

Lite andra planer jag har inför lovet är att kolla New Moon med Catherine, åka och shoppa med Lacy, Alison och Sidney och imorgon kanske jag ska på Scavenger Hunt. För er som inte vet vad det är så är det när man får en lista över saker man ska hitta och ta ett kort på. Det som är speciellt med denna Scavenger hunt är att man får en soffa som man måste sitta i med objektet man hittat från listan. Lite svårt att förklara men det blir nog kul. Och på torsdag så kommer Jules bror och hans fru och tre barn, Hunters och Helenas kusiner, jättesöta! Jag tror att Jules föräldrar kommer också! Vi har redan varit och köpt en helt enorm kalkon!

ska dra nu, puss på er <3

Vad tycker ni i Sverige?

Jag är med i en klubb som heter DECA, en arbetsmarknadsklubb. I den kan man kan åka iväg och tävla i det om man vill. Man kan göra det enskilt eller med en partner och så finns det olika kategorier man kan tävla i. Jag och en kompis är partners och har valt att jobba med en kategori som heter "International Business Plan Event", vilket i vårt fall kommer vara att starta upp ett företag i Sverige. Perfekt kategori för oss! Vi kommer skriva en uppsats på 30 sidor. Vi måste bara fundera ut vad för slags företag vi vill starta upp i Sverige, det måste vara nåt som passar med kulturen där och så. Så jag tänkte att man kunde starta upp Starbucks i Sverige. Vad tror ni om det? Skulle inte det vara undebart!? Jag skulle gå dit HELA tiden! Älskar Starbucks! Är lite beroende av det här, vi har en i skolan med vilket gör det ännu värre... Mmm en frappuccino skulle inte sitta helt fel just nu!

Annars tänkte jag att man kunde starta upp en affär med bara massa amerikanska kläder som inte finns i Sverige, typ Abercrombie, Hollister, Forever 21 och så vidare. Ett amerikanskt shoppingcenter med massa amerikanska kläder och mat OCh en Starbucks! Nej nu tar jag vatten över huvdet.

Kommentera gärna och kom med förslag! Ska hoppa in i duschen nu, ha de gött!

<3


Deja vu

Fick nyss deja vu. Visst är det skumt när man får de? Jag undrar varför, om det hänt något nästan exakt likadant innan eller om hjärnan bara spelar spratt med en. Vad tror ni?

Idag ska jag gå och lägga mig tidigare, så snart ska jag sova, klockan är snart 11.

Nighty night på er! Än en gång, grattis mor min! XOXO <3


Grattis på födelsedagen mamma!

Min mamsimums fyller 52 år idag. Jag saknar henne. Önskar att jag kunde få fira henne, ge henne en enorm go kram!



JAG ÄLSKAR DIG!

"Look at this bill, it has a bee on that's polluting a flower!!" I love Anatomy! :D

Jag är ensam hemma och det är iskallt!? Det ska inte vara kallt här, det ska va varmt! Ni tänker nog att jag är bortskämd med vädret när jag tycker det är kallt och jag hade klänning på mig idag. Om ni tycker det så ja, det är sant. :) Jag är extremt bortskämd med vädret. Men ändå så fryser jag ihjäl även om jag har tjocka kläderna på.

Idag så började dagen med test i anatomin. Vi studerar skelettet, så nu kan jag alla möjliga ben... Tibia, fibula, femur, tarsals, phalanges, radius, ulna, humerus, cervical vertebrae, thoracic, lumbar, sacrum, coccyx, frontal bone, zygomatic, orbital, mandible, maxilla, temporal, parietal, occipital, sphenoid, clavicle, scapula, manubrium, body of sternum, xiphoid process, true ribs, false ribs.......Hinge joint, ball and socket, saddle, ellipsoidal och bla bla bla. Ni fattar ungefär hur mycket vi behövde lära oss om jag rabblar upp allt de bara sådär. Ganska mycket, men väldigt intressant! Häromdagen när vi åt kyckling använde jag de anatomiska begreppen för de olika benen. Sedan jag började den anatomiklassen så har jag börjat snacka helt annorlunda. Typ nu har Jules väldigt ont i ryggen, och jag börjar fråga henne "Where does it hurt? Is it around the lumbar vertebrae? Is it lateral or medial to the.....". Jag har blivit en anatomi-nörd :) Älskar den klassen!

Jag hittade lite svenska pengar i min väska, (ingen aning hur de hamnade där, inte så att jag använder dem så ofta här) och visade dem för lite klasskompisar. De blev helt fascinerade och utav entusiasm beundra de olika färgerna (Oh my gosh, they're soo pretty! They are so colorful! I love this one where the bee is polluting the flower! And look at this one! Is this a man or a woman? Why is there a little guy riding on a goose on this one?) Kamerorna kom fram med och en del fotografier av pengarna ägde rum.

Även på dansen så hade jag en liknande händelse då min danslärare tar upp pengarna och visar upp för klassen medan jag berättar om dem. Nils Holgersson doesn't make any sense to these people, at all!

På engelskan hade vi Poetry jam '09 idag, d.v.s. vi var tvungna att skriva vår egen dikt som passar in i romanticismen, med 8 olika figurativa språk-exempel. Min handlade om dagen jag lämnade Sverige, New York, när jag klev ur planet i Austin, lite saker som finns i Austin och hur jag hittat hem här. I grund och botten, hur människor man inte visste existerade kunde bli ens familj så snabbt. Att om jag hade den här underbara familjen på andra sidan jorden utan att veta om det, har jag familjer lite överallt runt världen? Har vi alla familjer lite varstans som vi aldrig kommer lära känna? Jag är glad att jag lärt känna min familj här. På dansen skulle vi alla berätta om något vi är tacksamma för, eftersom Thanksgiving är nästa vecka. Jag är så otroligt tacksam över min familj i Sverige, och att jag fått chansen att komma hit! Så otroligt tacksam! Läsningen gick bra, folk sa efteråt att den var söt och bra typ.


Brooke med sedeln med "the bee that's polluting the flower!"
Haha "Ett Hundra Kronor, is that the name of this guy?" :)

Sidney och Brooke tar bilder på de svenska sedlarna :)

Bussen idag var försenad så vi gick hem. Hunter på parkeringen där massa tomma bussar står.. :P

Personal development

Jag är hemma från skolan. Alla som varit utbytesstudenter säger hur mycket de lärt sig om sig själva och att de utvecklats enormt mycket. Fram tills nu så skulle jag säga att jag inte lärt mig så mycket alls. Men när jag nu tänker på det så har jag nog lärt mig en del redan ändå. Här har jag hur många bekanta som helst! Överallt i korridorerna skriker folk "Hey Lydia", "Hi Sweden" eller "hey girl!" osv... Men jag har inte riktigt någon jättenära kompis, som hemma är jag van vid att ha några jättenära kompisar, här har jag istället jättemånga inte lika nära kompisar. Och jag har lärt mig att det är okej med. :)

I min skola är det väldigt mycket drama. Hon gillar inte henne som inte gillar honom som var tillsammans med henne men de gjorde slut och nu gillar inte hon henne för att hon tagit honom ifrån henne. Ni förstår ungefär vad jag menar tror jag.

Det jag inte gillar är att eftersom skolan har många små "klicks" så måste jag nästan hålla mig till en grupp av människor, för det går inte att vara med alla eftersom det alltid är nån som inte gillar nån annan. Lite svårt att förklara. Men jag gillar inte att behöva välja.

En annan sak jag lärt mig är hur lyckligt lottade vi i Sverige är över vår lokaltrafik, vi har bussar och tåg som går överallt! Här måste jag be om skjuts överallt, vilket ger mig en mindre frihet än vad jag är van vid.

Även om jag inte märker det så mycket så hoppas jag och tror att jag kommer utvecklas enormt det här året :)



Här är en bild från matchen i torsdags. Lacy, Taylor och jag. Bilden är tagen av min fotografilärare (Taylors mamma med)


Catherine och Simone idag på fotografin <3 Grym fotograf! ;)

Nighty night

Ska sova nu. Kom hem från footballmatchen för ett tag sen. Det var en hemmamatch, min sista hemmamatch någonsin :( Det var dock inte så jättemycket folk där, även om de va en playoffmatch. Alla tänker att "vi kommer vinna ändå så ingen mening att gå". Så säger alla. Alla seniors grät efter matchen, footballkillarna och alla, eftersom det är deras sista match på hemmaplan. Sad!

Innan matchen åt jag middag med lite folk och sen åt vi världens godaste onyttigaste glass där man väljer smak och olika toppingar och sånt och så blandar de iordning allt för hand typ. Jag tog en "birthday cake with cookie dough and fresh strawberries". YUM!

Godnatt! Sov sött!
Eller menar....Ha en bra dag! Puss på er <3


Self portrait

Jag sitter och gör läxor, har rätt tråk faktiskt. En chokladkaka står inne i ugnen som är klar om 14 minuter, ska bli mumsigt. Jag har fortfarande allergier, känns som att jag går runt och är förkyld konstant. Inte kul.

På fotografin har vi en uppgift om att ta ett självporträtt där vi, eller våra ansikten, inte får vara med i bilden. Vi skulle ta bilder på saker som symboliserar oss själva. Här är resultatet. Tyvärr glömde jag att dra fram mitt hjärthalsband när jag tog på mig tröjan så det syns inte :( Det är gömt under Sverigetröjan. Och när vi åkt iväg från den kullen vi var vid så kom jag på det och då var det försent. Och tyvärr så syns inte min älskade kusin Majken i bilden heller, hon blev vikt. :(  Men hon finns med! Till vänster i bilden, min högra sida.

Om ni inte finns med i bilden här betyder det bara att det inte fanns plats på tröjan, ni får fortfarande plats i mitt hjärta ;) <3



To sleep or not to sleep, that is the question.

Jag sitter uppe och gör ingenting. Jag borde gå och lägga mig då jag inte har någonting alls kvar att göra i läxväg, komma i säng lite tidigare än vanligt. Men känner inte riktigt för att sova. Varför sova när man kan vara vaken? Tänk att man "slösar" bort en tredjedel av sitt liv till att sova, drömma, inte vara vaken? Doesn't make sense to me. Om jag lever i 90 år har jag sovit i 30 av de åren. Skulle vara bättre om man kunde vara vaken hela tiden istället och göra saker, inte missa massa saker när man sover... Det kanske är därför jag inte känner för att sova här, jag vill inte missa någon tid här. All tid är värdefull. :)

Dock har denna teorin gjort lite motsatsen. Genom att inte sova är jag konstant trött, sjuk och missar saker genom att inte sova.

Hmm, svårt det där.. Aja, jag ska göra mig en kopp grönt te nu :)

Puss på er <3




Videos

Här är lite videos jag inte kunnat ladda upp innan. Detta var det närmaste jag kunde komma till att ladda upp dom, så om ni har tålamod kan ni kolla på dom :P

Den efterlängtade filmen från vår resa till Florida och Savannah, Georgia.
Savannah Trip Oct 2009 - Medium.m4v


På Dripping Springs matchen på Halloween när The Cavalettes framförde Thriller, och min engelskalärare kom in i slutet och dansade lite. Jag kapade av dem ibland men men... Och det är filmat från fel håll med. Väldigt skakigt med...

The Cheerleaders på peprallyn. 

En pytteliten del av när The cavalettes dansar på matchen igår.

Godmorgon alla glada!

Jag vaknade 12 idag haha :D Åt väldigt nyttig frukost! Tortilla med smält ost, yoghurt, choklad med jordnötssmör, lite bilar..... Nu dricker jag grönt te som mamsi och papsi skickat :) Allt te är typ slut dock, måste köpa mer..

Måste berätta om en hemsk grej som hänt. Ni kanske redan har hört det på nyheterna men jag berättar det ändå. Ungefär en timme från där vi bor i Fort Hood, Texas, finns en militär bas. En man som heter Nidal Malik Hasan jobbade som psykiater för soldater. Han hade känt att han blev diskriminerad på grund av att han var muslim. Han skulle bli skickad ut i krig. Han blev frustrerad och tyckte väl att han som är psykiater inte skulle behöva vara i krig som soldat. Så när soldaterna stod i kö för läkarundersökningen så kommer han in och skjuter överallt. Han dödade 13 personer och 30 är svårt skadade. En kvinna som jobbade där tog fram sitt vapen och sköt honom 4 gånger men han dog inte.

En tjej jag åt middag med igår känner en som blev skjuten.

För att gå in på lite gladare ämnen, ikväll har Helena en talangjakt. Hon och hennes kompis Kaylie ska köra lite gymnastik. :)

Här är en låt ni kan underhålla er med lite, väldigt populär här bland alla amerikanare!


Update and pictures

Okej det var längesen jag skrev i bloggen. Jag ska sova snart, har varit på footballmatch idag, vi vann såklart, med typ 60-0. :) GO CAVS!! Det var kanske min sista hemmamatch någonsin :( Innan matchen åt jag middag med lite folk och den första kvarten av matchen var jag och Katie tvungna att samla in pengar för vår business leadership klass, vi gör ett service project där vi genom olika event och så samlar in pengar till International Justice Mission, en organisation som hjälper barn och ungdomar i prostitution att komma ur det. Vår slogan för detta är "Lose change to loosen chains". Vi ska bland annat anordna en konsert i gallerian, ha olika tävlingar, bland annat där man kan köpa en bit tejp och tejpa upp rektorn på väggen och lite annat smått och gott. Vi ska göra normala grejer med som att åka till företag och fråga om de vill ge bidrag.

Veckan har varit lite dryg, jag har varit väldigt förkyld och inte mått så bra så de va lite tungt. Och ibland känns det lite överväldigande med alla människor jag träffar! Jag vet inte namnen på hälften av alla som säger hej till en i korridorerna, känner mig elak när jag inte kommer ihåg vad folk heter, men de behöver bara lära sig ett namn, lydia, och jag behöver lära mig ett par stycken fler.. :) Våra digital photography lektioner är härliga! Vi får vara utanför campus så vi åkte till en park och tog lite foton.

Igår hade vi go-time med klubbar. I DECA pratade vi om själva tävlingsdelen, jag vill jättegärna tävla, man väljer mellan olika kategorier och kan till exempel skriva en 30 sidors uppsats och presentera den i tävlingen. Bara 40 pers får tävla dock så jag måste vara riktigt duktig om jag ska få vara med. På lunchen idag pratade jag och Kirstinia om att vara partners i arbetet, så det blir nog bra. Vi pratade om att göra en uppsats om att starta ett företag från grunden, vilket var en av valmöjligheterna.

Jules är iväg i Houston denna helg, hon ska prata på ett te-party :) Hunter är med henne med så i helgen blir det vi flickor i familjen och Hans :) De kom till matchen idag och hälsade på mig i ungdomssektionen. Catherine höll med om att Helena är bedårande. Efter matchen åkte jag och Katie till Sonic och jag köpte mig en Oreo blast och sen åkte vi till Grace's hus och vi hade en eld på baksidan :) Skvaller om människor i skolan, framför allt killar.


The family <3 Zombies och "katt", utan nos som jag glömde...



Jag och söta Catherine innan Simones

Hans mästerverk

Gilyn, Lindsey, Shelby, Catherine, Lydia, Michael, Corina, Simone

Catherine, Lydia, Shelby




Lindsey och Sara på peprallyn

Jag och Lexie på matchen

Justin (Lilla delen av honom till vänster), Catherine och jag



För det första vill jag bara säga att det var omöjligt att få en någorlunda bra bild från denna match :P Så titta inte så noga på bilderna :) Justin, kommer inte ihåg vad han heter, Dylan och Catherine

Jag försökte lägga upp videos från när Cavalettes gjorde thriller och vår lärare, min engelskalärare, klädde ut sig till Michael Jackson och dansade och försökte sig på en moonwalk. Och från idag på cheerleadersen på peprallyn och sånt. Men men, kanske funkar imorn.

Goodnight! Sweet dreams! <3

Godnatt!

Förkyld, eller allergier. Är MYCKET sånt i luften här som blåst från norr. Haft underbar helg! Var på kristen ungdomsträff igår, snygg kille där. Ska duscha nu. Lägger upp bilder och sånt och skriver mer en annan dag :)

Puss och Kram! <3

Happy Halloween!

Jag kom precis hem. Kvällen börjades hemma på våran egna Halloween-fest. Jules hade fixat jättemkt roliga grejer att äta och så har vi pyntat och så. :) Mycket trevligt folk! Sen kom Catherine, hennes pojkvän Dylan och hans kompis Justin och hämtade upp mig och vi åkte till Simones hus. Alla var där! Det var rätt lugnt men det var kul. Efter det åkte vi till Justin en stund och nu är jag hemma.

Jag var utklädd till en katt :P Hehe, jag ser inte riktigt ut som en katt förutom att jag hade hemmagjorda kattöron på. Var ute i sista sekund så fick ta lite det som fanns hemma. Resten av familjen här var zombies.

Igår var jag på footballmatch med Allison och Joy. The Cavalettes gjorde sin thriller-dans då de kröp in på planen och var ännu mer målade denna gång. Vi vann med 52-0. Lake Travis är grymma! Vi har vunnit state två år i rad, och i år hoppas vi på att det ska bli tre!

Anatomi & Fysiolog-klassen var grymt rolig igår! Det var en polis som gästtalare som pratade om kriminalitet, mördare och om mord investigationer och sånt! Han berättade om hur det var att jobba med det han gör och vilka redskap och metoder de använder, lite fakta om bland annat fingerprint och dna, brott, mord och egna erfarenheter inom yrket. Tydligen ska ungefär var femte dollarsedel ha kokain på, så han använde som en våtservett han torkade våra sedlar med, och om det syntes nåt lila så fanns det spår av kokain. Och sant som det var sagt, en sedel fick en liten lila fläck på. Han visade bilder på döda personer också, och berättade om varje fall.

RSS 2.0